reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

no mnie Oli spokojnie pod pachę wchodzi:tak:;-)
Scarlet ten kolaż zimowy jest super!Najbardziej mi sie podoba fotka Ola na sankach z takimi czerwonymi polikami i nózkami w powietrzu heheh świetna!:-D to czarno-białe też cudne:sorry2:na pocztówkę:sorry2:

reklama
no mnie Oli spokojnie pod pachę wchodzi:tak:;-)
Scarlet ten kolaż zimowy jest super!Najbardziej mi sie podoba fotka Ola na sankach z takimi czerwonymi polikami i nózkami w powietrzu heheh świetna!:-D to czarno-białe też cudne:sorry2:na pocztówkę:sorry2:

Dzięki :)
Mi już Liwcia pod pache nie wchodzi i martwie się że zaraz będzie na mnie z góry patrzyć :-D. A ty ile masz wzrostu?

Olek robi kupki bardzo często i narzeka że go boli a przed chwilą zrobił z krwią!

Ostatnia edycja:
ja mam 168 cm wzrostu i kiedy Oli sie do mnie przytula przodem moze spokojnie uciąć sobie drzemkę na moich piersiach heheheh;-)
to niedobrze ze takie robi kupki, ale ta krewka to pewnie zmęczenie jelita poc zestych wypróznieniach.Jesli jednak to sie powtórzy lepiej powiedz o tym lekarzowi.No i zastanów się co mu zaszkodziło_Oli wczoraj wymiotowała ale okazlo się że po prostu wypiła za duzo słodkeigo napiku u babci a ona ma delikatny żołądek.Po poludniu było juz ok. Moze i Olkowi cos nie tak się strawiło i teraz go męczy:-(

Witajcie Dziewczyny!
Scarlet :-) - jak wszystko szczęśliwie się potoczy to w październiku zostanę mama po raz trzeci:-). Póki co to koniec 5 tygodnia.

bohaciefka to czemu chwalisz się tylko scarlet?!:cool:my wszytskie sie cieszymy:tak::-)Gratulacje i oby sie fasoleczka rozwijała zdrowo w Twoim brzuszku!

bohaciefka to czemu chwalisz się tylko scarlet?!:cool:my wszytskie sie cieszymy:tak::-)Gratulacje i oby sie fasoleczka rozwijała zdrowo w Twoim brzuszku!
Sorki niekat:zawstydzona/y:, pochwaliłam się wszystkim a Scarlet wymieniłam jako że ma trójeczkę i że ja do tej gromadki mam szansę dojść:zawstydzona/y:. Użyłam nie tej kolejności słów:tak:.
A pewnie że chwalię się wszysrkim:-D, rodzinkę zamurowało i podczas przyjęcia urodzinowego mojego M zapadła cisza jak makiem zasiał:szok:. Chyba już się otrząsnęli:baffled::baffled::baffled:, najentuzjasyuczniej zareagowały moje psiapsiuły:-).

bohaciefka to może tym razem będzie chłopak :) a jak nie to też super. Dziewczynki są fajne ;)

Moja mama jak jej Liwcia powiedziała o tym, że będziemy mieli Zuzie to ręce załamała. Liwcia była zdenerwowana, że babcia się nie cieszy. Jak zadzwoniłam z tą wiadomością do swojej babci to mi wykład zrobiła na temat zabezpieczania się i wręcz nakrzyczała na mnie. Koleżanka, która ma trzy córki buchneła śmiechem a inna dzwoniła i mówiła że całą noc nie spała tylko myślała o mnie jak ja sobie poradze. Jakby to jakieś nieszczęście było. tylko rodzina męża się cieszyła. Liwcia zadzwoniła do babci w dzień babci i powiedziła, że będziemy mieli Zuzie :) Teściowa się cieszyła i oczywiście uwierzyła i była przekonana, że będzie Zuzia :)
W pierwszej ciąży byłam pewna, że będzie Liwcia, potem wszyscy mówili, że będę miała ubranka po Liwci a ja, że się nie przydadząędzie chłopak i wszyscy się śmiali, oprócz teściowej i był Olek i teraz Zuzia, tak jak myślałam. Wszystkie dzieci wyszły mi tak jak chciałam. Tzn od początku chciałam chłopca, ale jak zaszłam w pierwszą ciąże, to wiedziałam, że będzie dziewczynka i bardzo jej chciałam. Takie przeczucia...

reklama
scarlet super zdjęcia masz w podpisie:tak:teraz jeszcze wyraźniej widac że Zuza i Olo sa do siebie bardzo podobni - oboje tak samo pulpeciaści;-):-)

Do góry