reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
juz tego giganta zlikwidowałam a jabłuszko było słodziutkie i pyszne i jeszcze dodatkowo glukozą mu posłodziłam ;D ;D ;D ;D ;D

Taka miał mine ale dziubek otwierał po jeszcze ;D ;D ;D

wiecie co?? usuwam te fotki bo wstyd. Mąz je robił i takie badzewie mu wyszło. teraz dopiero sobie je obejrzałam w dużym formacie bleeeeeeee

no kiepski z niego fotograf... nie miał weny i słaba bateria... wiem, wiem to nie jest wytłumaczenie! ::) ::) ::) Nakopie mu jutro do du... za te fotki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

haj
jestem po 3 nieprzespanych prawie zupelnie nocach i padam:(
Maks ciagle marudzi, albo ma goraczke, albo kaszle, albo jeszcze cos i w ogole nie moze spac...
no i ja tez...a tatus poplynal do szwecji w interesach i zostalam sama na placu boju
jeszcze dzis kolede mamy-nie wiem jak uda mi sie posprzatac, moze wcale:p

Kangurki no nie zazdroszczę :(
mogę tylko życzyć duuuuuuuuuuuużo zdrówka Wam obojgu i "rychłego" :D powrotu tatusia z wielkim worem kasy na zabawki i słoiczki z bobofrutem dla Maksa

reklama
to samo mu mowilam jak wyjezdzal:p

ale tak teraz sobie mysle ze zamiast tej kasy to wolalabym miec jego w domu i moglabym sie wyspac:p

a teraz uciekam bo george po 10 min snu sie obudzil szczesliwy gotowy do zycia:pPP
gorzej z jego matka...

Do góry