reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
juz tego giganta zlikwidowałam a jabłuszko było słodziutkie i pyszne i jeszcze dodatkowo glukozą mu posłodziłam ;D ;D ;D ;D ;D

Taka miał mine ale dziubek otwierał po jeszcze ;D ;D ;D

wiecie co?? usuwam te fotki bo wstyd. Mąz je robił i takie badzewie mu wyszło. teraz dopiero sobie je obejrzałam w dużym formacie bleeeeeeee

no kiepski z niego fotograf... nie miał weny i słaba bateria... wiem, wiem to nie jest wytłumaczenie! ::) ::) ::) Nakopie mu jutro do du... za te fotki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

haj
jestem po 3 nieprzespanych prawie zupelnie nocach i padam:(
Maks ciagle marudzi, albo ma goraczke, albo kaszle, albo jeszcze cos i w ogole nie moze spac...
no i ja tez...a tatus poplynal do szwecji w interesach i zostalam sama na placu boju
jeszcze dzis kolede mamy-nie wiem jak uda mi sie posprzatac, moze wcale:p

Kangurki no nie zazdroszczę :(
mogę tylko życzyć duuuuuuuuuuuużo zdrówka Wam obojgu i "rychłego" :D powrotu tatusia z wielkim worem kasy na zabawki i słoiczki z bobofrutem dla Maksa

reklama
to samo mu mowilam jak wyjezdzal:p

ale tak teraz sobie mysle ze zamiast tej kasy to wolalabym miec jego w domu i moglabym sie wyspac:p

a teraz uciekam bo george po 10 min snu sie obudzil szczesliwy gotowy do zycia:pPP
gorzej z jego matka...

Do góry