reklama
dzieki Siwasku
mala jest marudna, tylko by sie kleila docycusia,
poza tym innych objawow choroby brak
tylko sie trzese, bo tatus chodzi od czwartku z zapaleniem gardla, wygonilam go z domku do tesciowej, ale zaglada do nas, bo wytrzymac nie moze
mala jest marudna, tylko by sie kleila docycusia,
poza tym innych objawow choroby brak
tylko sie trzese, bo tatus chodzi od czwartku z zapaleniem gardla, wygonilam go z domku do tesciowej, ale zaglada do nas, bo wytrzymac nie moze
Dziękuję w imieniu Łukasza za komplementy. ;D ;D ;D
Dziewczyny nie bijcie się o moich chłopaków.... chyba postaram się o trzeciego : : : hihihi ;D ;D ;D ; ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Flo ale mnie zawstydziłaś aż mi głupio.... :-[ :-[ :-[
Marta dziękuję ;D ;D
Melanie Paris pięknieje z dnia na dzień a myślałam że już piekniejsza być nie może No i mamuśka też laseczka no bobkę masz fajną jak juz któraś zauważyła ;D ;D Fajne te Wasze spacerki na łonie przyrody. Ja podobnie jak grooha okupuję centrum i nie mam możliwości na takie spacerki
A my też na pleckach kiepsko zasypiamy wieczorem, wygodniej na brzuszku i zasypiamy bez problemów
Flo maluda fajniutka
Ineczka takiej temperatury się nie zbija. Jak nic innego Milence nie dolega to nie idź do lekarza. Dzieci mają czasami podwyższoną temperaturę bez powodu. Obserwuj ją tylko. Ale jeśli coś Cię niepokoi to skontaktuj się z lekarzem Jeśli była teraz szczepiona to może to być reakcja na szczepionkę
Dziewczyny nie bijcie się o moich chłopaków.... chyba postaram się o trzeciego : : : hihihi ;D ;D ;D ; ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Marta dziękuję ;D ;D
Melanie Paris pięknieje z dnia na dzień a myślałam że już piekniejsza być nie może No i mamuśka też laseczka no bobkę masz fajną jak juz któraś zauważyła ;D ;D Fajne te Wasze spacerki na łonie przyrody. Ja podobnie jak grooha okupuję centrum i nie mam możliwości na takie spacerki
A my też na pleckach kiepsko zasypiamy wieczorem, wygodniej na brzuszku i zasypiamy bez problemów
Flo maluda fajniutka
Ineczka takiej temperatury się nie zbija. Jak nic innego Milence nie dolega to nie idź do lekarza. Dzieci mają czasami podwyższoną temperaturę bez powodu. Obserwuj ją tylko. Ale jeśli coś Cię niepokoi to skontaktuj się z lekarzem Jeśli była teraz szczepiona to może to być reakcja na szczepionkę
Ineczka pisze:czy z temperatura 37 u dziecka leciec do lekarza czy samemu zbijac?
Ja słyszałam, że u maluchów temperatura o 0,5 stopnia większa niż u dorosłego to normalka, więc 37 to chyba nie jest stan podgorączkowy.
Olaf uwielbia na pleckach spać i tylko sam sobie główkę przekręca raz na jedną raz na drugą stronę.
Wieczorem nie mamy problemów, po kąpieli karmienie i tylko wystarczy go włożyć do łóżeczka i sam się już chłopak sobą zajmuje. a ja w tym czasie kolacja, prysznic i do wyrka spać.
Jest też taka książka "Uśnij wreszcie" dostępna przez neta, można sobie ściągnąć.
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,3572.0.html
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,3572.0.html
A
Anik
Gość
Ineczka - prawidłowa temp. w odbycie to 37,6. Nie wiem gdzie ty mierzyłaś. Dopiero jak przekroczy 38 stopni to mamy do czynienia z gorączką.
Dzięki dziewczyny - mnie się też podobają oczy Filipa (bo ma je po mnie )
Fajne te nasze dzieci się robią, coraz fajniejsze.
Filip nigdy nie spał na plecach. Ostatnio uczymy go zasypiać na plecach na spacerach. Jakoś to zaakceptował, ale musimy byc ciągle w ruchu bo jak się zatrzymamy to sie wybudza. Hm...
Pozdr
a
Dzięki dziewczyny - mnie się też podobają oczy Filipa (bo ma je po mnie )
Fajne te nasze dzieci się robią, coraz fajniejsze.
Filip nigdy nie spał na plecach. Ostatnio uczymy go zasypiać na plecach na spacerach. Jakoś to zaakceptował, ale musimy byc ciągle w ruchu bo jak się zatrzymamy to sie wybudza. Hm...
Pozdr
a
Aniulka wcale nie miałam takiego zamiaru, to tylko komplement
mam nadzieję że moja Natalka też będzie mogła się ładną mamusią pochwalić na chrzcinach
a co do łukaszka.. nam też bardzo się podoba będzie chłop w kobitach przebierał oj będzie...
reklama
A
Anik
Gość
W uchu to nie wiem - ale - normalna temp. w buzi - 37 stopni, w 37,6 w odbycie, 36,3 pod pachą. Ja mierzę w pupie ;D
Ineczka masz termometr "douszny"? Fajnie.
Zmierz na wszelki wypadek w pupci.
a
Ineczka masz termometr "douszny"? Fajnie.
Zmierz na wszelki wypadek w pupci.
a
Podziel się: