reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie jak będziesz wysyłać smsa do Edit to uściskaj ją mocno ode mnie i powiedz jej że gratuluję jej karmienia, bo to niełatwa sprawa. ;D

Niech szybko wracają do domku i pisze co u niej słychac

Blanus:

...ja też się cieszę, tylko jestem zła, że ciągle w cieplarce i nie mogę dać jej cyca, a cesarkę zrobili, bo duziła sie pępowiną! Szok do czego doprowadzili :(

dżizes ale mam gorącą linię ;D

Edit:

Oj biedna Blanka... Mi o 4.30 odeszły wody, koło 6 zaczęła się prawdziwa jazda a o 8.45 juz ją miałam. wszystkim zyczę takiego porodu ! Tylko szycie 45 minut bo mocno szyjka popękała. Ale jest do przeżycia. I Melanie - pamiętam, że mówiłaś, że masz opłaconą położną - bardzo dobrze! Choć to takie "niepolityczne"

Blanus to się nacierpiałaś ale teraz jesteś najszczęśliwszą kobietą pod slońcem
GRATULACJE DLA SILNEJ MAMUSI I JEJ CÓRUNI

Aniulko przekazałam ;D
Jacie jak ja dawno nie pisałam smsów, mam taki abonamant, że mi się nie pyli ;) ale nie ma to jak na piśmie ;D

BLANUS GRATULUJE!!

Szkoda, że biedna Ariska, musiała sie tyle wycierpieć, ale super że wszystko sie dobrze skończyło!!
przesyłam całuski dla Arisy!!
Blanus Trzymaj sie tam w tym szpitalu, pokaz konowałom kto rządzi!! będzie dobrze!!
musi być!!

reklama

Melanie dziękuję. ;) ;)

No to jak będziesz w kontakcie z Blanus to tez przekaż jej buziaczki ode mnie....jeśli możesz :)

ale sie biedulka namęczyła.

Ci lekarze niektórzy to są jacyś nienormalni... jak dziecko siedzi na pupie to po jaką cholerę męczą matkę tyle godzin???? Przeciez to jest ze szkodą i dla mamy i dla dziecka!!!

Ale jestem zła!

Do góry