reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
A to my nad morzem.Jak znajde chwilkę czasu to pochwale sie innymi zdjęciami.Teraz muszę obrac ziemniaki ,bo jak sie Weronika obudzi to bedzie to trudne.

Arisko
wszystkeigo naj naj naj z okazji twojego roczku

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

samych radości słodyczy i zdrówka!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ARISKO!

W dniu Twoich Pierwszych Urodzin Maciuś i ja życzymy Ci

słońca na co dzień,

uśmiechów bez liku,

prawdziwych przyjaciół gdzie tylko spojrzysz,

bezstresowego i szczęśliwego życia,

a póki co masy zabawek, dużo maminego czasu,

pięknych kołysanek na dobranoc

i spełnienia marzeń Roczniaka ;D

Arisko kochana, z okazji 1 urodzinek spelnienia wszyyyystkich marzen zycza ciocia Gosia i Kubus
Lidded%20Gift%20Boxes.jpg

reklama
a może tak poplotkujemy o naszych dzieciaczkach???

Coś nam ostatnio zaniedbał się ten watek...

Mój łukasz jest łobuziakiem jakich mało. Strasznie pyskuje po swojemu i patrzy gdzie by tu nabroic. Ale przy tym wszystkim jest taki słodki, ma taki rozbrajający usmiech, ze nie potrafię się gniewac na niego.... Teraz staram się go połozyć spac, ale cięzko nam to idzie. Spiacy jest jak nie wiem, ale nie chce sie połozyć.... ehhhhhhh co ja z nim mam.....:-D:-D:-D

Do góry