reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Brawo dla Dawidka!!! :D :D :D  No to silnego masz synka, że mimo tej gorączki opanował taką sztukę :D :D :D chodzenia. S U P E R

reklama
boze ajk cudownie sie czyta o postepach naszych dzieciaków.....
tyle radosci z tych postów płynie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a na zabezpieczenie szafek w kuchni wymysliłam fajny patent :police: :police: :police::
tam gdzie lamki są koło siebie zamiast sznurka mozna kupic rzep,( u nas kosztował 6zł za metr w pasmanteri)i i
1. mierzymy ile nam potzreba żeby owinąc uchwyty
2. i dokładnie tyle wycinamy
3. nastepnie zapinamy rzep ale robimy przesuniecie o jakies 5 cm zeby móc go zapiac po nałozeniu na klamiki.
zapięcie to swietnie sie sprawdza
iga uwieszała sie na klamkach i nie puściło ;D

cholera nie wiem czy jasno wystłumaczyłąm jakby cos to spróbuje jeszcze raz

Wiatmy Dawidka w klubie samochodzików :)
siwasku wiem o co ci chodzi, ale znjąc mojego spryciarza pewnie by rozpracował odpinanie tych rzepów :)

u mnie uchwyty sa dosc wysoko iga ledwo do nich dostaje a rzep daje an górze wiec nie na szczescie na razie Iga nie ma szansy ich rozpiąc :)

Dlatego u mnie by się to nie sprawadziło, bo Mateusz już mi sięga do blatów w kuchni dosłownie nic nie mogą zostwić bliżej krawędzi, już nie raz mi nóż chwycił :/

napewno się komuś przyda, wązne że u Ciebie działa, ale i tak pewnie do momentu aż Iga nie urośnie :)

reklama
Do góry