reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
jeszcze nie wiem co wymyślimy na dzień dziecka
na dzień ojca też jeszcze nie wiem
ale dzisiaj dostałam piekną kartkę internetową od mojej córeczki
pisała ją do mnie razem z tatusiem ;D
a wczoraj tata Paris zabrał mnie do H&Mu i kazał sobie coś wybrać ;D
kupiłam sobie kolorowy naszyjnik do tego bransoletkę
i piżamkę z napisem na pupie- see you in the morning ;D

Ineczka pisze:
z Milenka wybieramy sie na plac zabaw Fantazja, powinna sie dobrze bawic

a co wymyslilyscie na dzien ojca?

Ineczka co to za magiczny plac zabaw? Chodzi ci o Twojego tatę czy tatusia Milenki ::)? Czy twój mąż jakieś atrakcje ci zorganizował na Dzień Matki ?

Mel ale ci fajnie ::) A mój wpadł do domu, wziął psa i nawet pół słowa z nim nie zamieniłam bo i tak był spóżniony :p Może się jeszcze zrehabilituje.

Ja na Dzień Dziecka mam kilka potencjalnych prezentów ale jeszcze nie wiem który wybrać. Oto one :

http://www.allegro.pl/item106037977__tolo_fantastyczna_interaktywna_zaba_nowa_.html

http://www.allegro.pl/item105391069__tolo_duzy_slon_przyjaciel_nowy_.html

http://www.allegro.pl/item104350156__fisher_price_raczkujacy_kubus_puchatek_hit.html

Najbardziej podoba mi się raczkujący Puchatek, ale ma jeden feler. Zabawka została przywieziona z Austrii i mówi po niemiecku :p. Fakt, że niewiele, bo "hello baby" i "follow me". No właśnie jak się mowi "za mną" po niemiecku. Może Hanka bardziej posłucha jak do niej Puchatek w tym żołnierskim języku się odezwie ;D

kinek pisze:
Ineczka pisze:
z Milenka wybieramy sie na plac zabaw Fantazja, powinna sie dobrze bawic

a co wymyslilyscie na dzien ojca?

Ineczka co to za magiczny plac zabaw? Chodzi ci o Twojego tatę czy tatusia Milenki ::)? Czy twój mąż jakieś atrakcje ci zorganizował na Dzień Matki ?
myslalam o moim mezu ;D
a dzis dostalam w prezencie wejsciowke: film, dzien i godzina dowolne, tylko musze zadzwonic do kina i powiedziec, na co i na kiedy sie zdecydowalam ;D

a plac zabaw podobny do tego, gdzie Aniulka zabiera chlopcow ;D

A u nas na dzień dziecka skromne prezenciki. Kuba sobie zażyczył specjalne rękawice na rower a Łukasz dostanie zestaw do piaskownicy (wiaderko i reszta wyposazenia) dodatkowo u nas w pracy są paczki dla dzieci słodkości plus jakaś zabawka, no i wspomniany przez Ineczkę plac zabaw "Kangurek"

Ja Dzień Matki spędziłam niestety w pracy. :( Urwałam się na dwie godzinki bo Kuba miał w przedszkolu występy dla mamus no i jak mogło mnie tam nie byc???? ;) Dostałam od Kuby własnoręcznie zrobionego kwiatka z bibuły (który stoi w wazonie na najbardziej widpocznym miejscu w moim pokoju) i wachlarz z pięknym czerwonym sercem (roboty mojego syna) a od Łukaszka dostałam pysznego loda, którego jeszcze nie zjadłam bo sie objadłam ciastem u mojej mamy, u której są teraz moje dzieci, i do której pojechałam zaraz po pracy. (uffff ale zdanie mi wyszło ::) ::))

reklama
Ja tez jeszcze nie wiem co dac Sandruni na Dzien Dziecka. Ale chyba cos ala samochodzik czy pchacz.
Bo ostatnio cos chodzic probuje ;)

Na Dzien Ojca tez jeszcze nie wiem co. Musze cos wymyslec :)

Kinus wszystkie trzy zabaweczki sa fajne ;D Ktorej bys nie wybrala to Hania sie napewno ucieszy i bedzie sie nia bawic :)
Mozesz zdradzic gdzie takie buciki wypatrzylas ???

Do góry