reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Haneczko kochana nie zlość się na ciocię monię za spóźnienie i przyjm nasze najserdeczniejsze życzenia z okazji pół roczku - bądź zawsze taką śliczną i uśmiechniętą panienką jaką jesteś teraz - buziaki od moni i Kamili :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

592.jpg

Słuchajcie, czy myjecie waszym bąblom włoski szamponem? Bo ja za poradą położnej środowiskowej obmywam tylko wodą z kąpieli ale...od jakiegoś tygodnia włosy Hanulki pachną zbożem(dla mojego męża) a dla mnie jak siano...Co to może być ?
I od razu uprzedzam wszystkie domysły...drzwi na noc rygluję także moja córcia napewno nie wymyka się żeby swawolić z Jasiem z sąsiedztwa w pobliskiej stodole ;D

Hanka dzisiaj po raz pierwszy samodzielnie przekręciła się z plecków na brzuszek( bo odwrotnie to już umiała) i przy okazji wpakowała nogę między szczebelki...A rabanu przy tym narobiła ::) ale noga cała.. ;)

Wreszcie i ja mogę się czym pochwalić... ;D

kinek pisze:
Słuchajcie, czy myjecie waszym bąblom włoski szamponem? Bo ja za poradą położnej środowiskowej obmywam tylko wodą z kąpieli ale...od jakiegoś tygodnia włosy Hanulki pachną zbożem(dla mojego męża) a dla mnie jak siano...Co to może być ?
I od razu uprzedzam wszystkie domysły...drzwi na noc rygluję także moja córcia napewno nie wymyka się żeby swawolić z Jasiem z sąsiedztwa w pobliskiej stodole  ;D

ja myję mydłem bambino a płukanie robię z osobnej miski, bo w wanience jest woda z oilatum :)

gratulacje dla Hanulki :D

Szczere i ogromne gratulacje dla Haniulki!!

Ja od kilku dni myję Łukaszowi głowe szamponem Johnson baby. Do tej pory myłam mydełkiem Bambino

Gratulacje

Ja myję Kubie główkę szamponem. Najpierw Johnson, a ostatnio jak Johnsona zabrakło w sklepie to w jakimś Bobini. irma dla mnie nieznana, ale szampon się sprawdza - włoski czyste i pachnące ;D

Kinek nie wiem co to za zapach sianka ::) :) - ale przyjemny, no nie ? ;)

Ja myłam włoski mydełkiem babino albo wlewałam do wody oilatum i tym myłam całą Pariskę razem z łepkiem

ostatnio jednak myję szamponem Nivea :) - całą Pariskę ;D

reklama
ja za tą wysypkę Rozi to trochę winie oilatum, prawie cały czas się tym kąpiemy.
niby skóra ładna, ale te kropki na buzi.
poza tym ja jestem uczulona na parafinę, a to przecież parafina, tyle że moja alergia objawia się tym że po każdej kąpieli Rozi z oilatum mam po łokcie czerwone ręce, jak pokrzywka.

teraz kąpiemy się mydełkiem babmino jest ok, ale trochę sucha skóra.
kupiłam też płyn nivea, ale jeszcze nie próbowałam.

zastanawiam się też nad szapmonem, ale chyba narazie poczekam.

Do góry