reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Praca nie pozwala mi na zaglądanie do was tak czesto jak wczesniej i Mikołajek teraz jest chory ma zapalenie oskrzeli i moja mama w domku robi mu inchalacje 3 razy dziennie po trzech dniach inchalacji jest juz troszke lepiej.

Wszystkim solenizantom składamy 1000 gorących zyczeń.

Wiele gwiazdek jest nocą na niebie,
Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie,
Dużo zdrówka, szczęścia i radości,
Niech Twój śliczny usmiech na buzi zawsze gości...

spóżnione ale szczere życzonka dla Arisy, Majeczki, Natalki Nicholasa i Kubusia

kubus_puchatek1.jpg

Dzięki za wszystkie gratulacje i za wszystkie życzenia.
Do tej pory Kuba był jednym z najbardziej leniwych bąbli - nie siedział, nie brał nóżek do buzi - co już zaczynało mnie stresowac. Ale tym jednym słówkiem nadrobił wszystko jak dla mnie ;D

Gosiczka nie martw się Kuba rozwija się swoim tępem i napewno wszystko nadrobi.

A ja jestem zmuszona jutro obnizyc łóżeczko do połowy bo mój Łukasz takie akrobacje wyprawia.... Nie widziałam go prawie tydzień i musze powiedziec że zrobił ogromne postępy. Siedzi sztywno jak stary i z kolan próbuje przekrecić się do siadu. W lezeniu na brzuchu wspina się na stopach, jakby chciał wstac.... to na razietyle co zaobserwowałam przez kilka godzin zanim poszedł spać, od momentu jak przyjechał od babiji

Bardzo mocno tęskniłam....pierwsze dwa dni to mi się płakać chciało jak sobie o nim pomyślałam, ale potem rodzice zadbali żebym miała fotki roześmianego i szczęśliwego Łukaszka i bombardowali mnie mmsami ze zdjęciami maludy, i na bieżąco zdawali relacje, więc nie było tak źle... a podczas moich "sztywnych" narciarskich wyczynów nie miałam czasu myśleć o nim bo skupiałam się na tym aby się nie wyrżnąć. ;D ;D ;D ;D ;D A wieczorem padałam jak nieżywa.... jakoś przetrwałam ;)

reklama
Gosiczka pisze:
A moje bobo wreszcie do perfekcji opanowało przewracanie się z brzuszka na plecy i z powrotem. I kiedy nie je i nie śpi to cały czas się kręci.
I jeszcze powiedział dzisiaj MAMA !!!!!!!!
Moj Niki tez juz mowi mama zarowno do mnie jak i do meza :) i jeszcze am -jak karmie go ze sloiczka to zawsze otwieram buzie i mowie am , i Niki zaczal mnie nasladowac i tez jak otwiera buzke to mowi am :)

Do góry