reklama
miyu
Fanka BB :)
podkradne i sto latbeatka pisze:Krzysieńku nasz bombowy - rośnij piękny, silny, zdrowy!
niech Rodzinka Twa kochana ma pociechę już od rana
z Twoich harców, z Twoich śmichów - NIECH ICH BęDZIE WIęC BEZ LIKU!!!
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Dołączamy sie do zyczonek dla Krzysiunia
Całuski :-* :-* :-* :-*
Całuski :-* :-* :-* :-*
Krzysiu kłania się w pas za tak cudowne życzenia każdej mamuśce i każdemu bąblowi, a ja zrobię się leniwa i nie przejdęna "jak rosną" tylko tutaj się pochwalę, Krzyś:
-waży 7950,
-mierzy - duuużo
-podnosi się wzorowo na łapkach wyprostowanych,
- raczkuje ( do tyłu)
Oto spostrzeżenia lekarki.
Generalnie pochwaliła bąbla i życzyła powodzeniana na zabiegu, gdyż jak stwierdziła mały rozwija się wzorowo i przynajmniej z tego tytułu nie powinien mieć żadnych kłopotów w trakcie i po operacji.Co do pocącej się główki, obmacała ją i stwierdziła że raczej to taka uroda, niż krzywica, ale gdybym miałą jakieś wątpiliwości mogę zrobić test który wykluczy lub wykaże krzywicę :
*test na fosfatazę alkaliczną w surowicy,
*oraz na wydalanie wapnia z moczem ( obniżone w krzywicy ) - jest to tzw próba Sulkowicza
Jeszcze raz buzialki i papa, bo mam dzisiaj o tyyyyyyyyyyyyyyle roboty
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
-waży 7950,
-mierzy - duuużo
-podnosi się wzorowo na łapkach wyprostowanych,
- raczkuje ( do tyłu)
Oto spostrzeżenia lekarki.
Generalnie pochwaliła bąbla i życzyła powodzeniana na zabiegu, gdyż jak stwierdziła mały rozwija się wzorowo i przynajmniej z tego tytułu nie powinien mieć żadnych kłopotów w trakcie i po operacji.Co do pocącej się główki, obmacała ją i stwierdziła że raczej to taka uroda, niż krzywica, ale gdybym miałą jakieś wątpiliwości mogę zrobić test który wykluczy lub wykaże krzywicę :
*test na fosfatazę alkaliczną w surowicy,
*oraz na wydalanie wapnia z moczem ( obniżone w krzywicy ) - jest to tzw próba Sulkowicza
Jeszcze raz buzialki i papa, bo mam dzisiaj o tyyyyyyyyyyyyyyle roboty
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej miesięcznicy dla Krzysia i dla wszystkich dzieciaczków, których wcześniej pominęłyśmy. Życzy ciocia Marta i Sandrusia.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dziewczyny, a co do kupek to moja robi rzadkie tak jak na piersi, ale dziś to była jeszcze rzadsza prawie woda, mam nadzieje że to jedna taka tylko będzie.
reklama
Podziel się: