reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Krzysiuniu kochanieńki życzymy Ci szybkiej wiosenki, zdrówka i radości :-* :-* :-* :-* :-* :-*
cicia siwa i Iga

reklama
Krzysiowi duuużo zdróweczka, życia bez wysypek i alergii, pysznych jabłuszek i marcheweczek, słoneczka bez liku i samych usmiechnietych dni życzy Kuba i Łukasz z mamą

Krzysieńku nasz bombowy - rośnij piękny, silny, zdrowy!
niech Rodzinka Twa kochana ma pociechę już od rana
z Twoich harców, z Twoich śmichów - NIECH ICH BęDZIE WIęC BEZ LIKU!!!

beatka pisze:
Krzysieńku nasz bombowy - rośnij piękny, silny, zdrowy!
niech Rodzinka Twa kochana ma pociechę już od rana
z Twoich harców, z Twoich śmichów - NIECH ICH BęDZIE WIęC BEZ LIKU!!!
podkradne i sto lat :)

Krzysiu kłania się w pas za tak cudowne życzenia każdej mamuśce i każdemu bąblowi, a ja zrobię się leniwa i nie przejdęna "jak rosną" tylko tutaj się pochwalę, Krzyś:
-waży 7950,
-mierzy - duuużo
-podnosi się wzorowo na łapkach wyprostowanych,
- raczkuje ( do tyłu)
Oto spostrzeżenia lekarki.
Generalnie pochwaliła bąbla i życzyła powodzeniana na zabiegu, gdyż jak stwierdziła mały rozwija się wzorowo i przynajmniej z tego tytułu nie powinien mieć żadnych kłopotów w trakcie i po operacji.Co do pocącej się główki, obmacała ją i stwierdziła że raczej to taka uroda, niż krzywica, ale gdybym miałą jakieś wątpiliwości mogę zrobić test który wykluczy lub wykaże krzywicę :
*test na fosfatazę alkaliczną w surowicy,
*oraz na wydalanie wapnia z moczem ( obniżone w krzywicy ) - jest to tzw próba Sulkowicza
Jeszcze raz buzialki i papa, bo mam dzisiaj o tyyyyyyyyyyyyyyle roboty :p
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Gratulacje dla Krzysia :) :-* Niech wszystkie wrzesniowe dzieciaczki wezmą te osiągnięcia pod rozwagę ;)

Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej miesięcznicy dla Krzysia i dla wszystkich dzieciaczków, których wcześniej pominęłyśmy. Życzy ciocia Marta i Sandrusia.

Dziewczyny, a co do kupek to moja robi rzadkie tak jak na piersi, ale dziś to była jeszcze rzadsza prawie woda, mam nadzieje że to jedna taka tylko będzie.

reklama
Martusiu, a karmisz piersią, czy modyf.?

DLA JASIA NASZEJ NOWEJ KOLEŻANKI 100LATEK Z OKAZJI MIESIĘCZNICY- pochwaliła się na innym wątku :)

Do góry