reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
jacie kręce jakie fajniusie sa te wrzesniaki!!!!
DARUSIA JAK ZWYLKE PRZESŁODKA, A JEJ KOLEZANKA MA WY...BANY FRYZIK ;) ;D WOW
ANTONIO PRZYSTOJNY NAWET PODCZAS SNU ;) :D
A NA OLAFKA OCZYWISCIE ZAGLOSUJEMY W CIEMNO !!!!!

My kupki przeważnie robmiy 2 dziennie, ale jak miała zapalenie oskrzeli i jadła dużo różnych kropelek i antybiotyki to się zdażały 6-7 na dzień, jeszcze kilka dni po chorobie tyle było, a teraz już mało i zawsze gładko idzie, jeszcze się nie męczyłyśmy. Muszę wam powidzieć, że jeszcze nic nie jadłyśmy dopiero za tydzień pierwsze jabłuszko i soczek, a tak to cycuś i wystarcza bo śpimy całą nocke od 21 do 8 dlatego więc nic nie wprowadzałyśmy nowego. Zobaczymy jak będzie po nowym jedzonku. Mam nadzieje że tak jak do tej pory.

a u nas roznie z kupkami zalezy od jedzonka.Jak jedlismy tylko mleczko to kupki byly czesto pare razy dziennie- a teraz raz albo dwa razy.

koreczek83 pisze:
geddes625.jpg

ooooooo a ja mam zeszyt z taką okładką i w nim notowałam co ważniejsze podczas ciąży ;D - nawet kilka fotek tam wkleiłam ;D
ale do końca nie wiedziałam jaki charakter miałby mieć ten zeszycik ::)
czy taki pamiątnik pisany dla Paris, czy bardziej wspomnienia dla mnie - no i jest taki pomieszany :)

reklama
Ja miała podobny pomysł ...ale na kalendarz formatu A5. Tam wklejałam zdjęcia i opisywałam różne zdarzenia. Fajna pamiątka kiedyś będzie ;D

Do góry