reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005

Sto lat dla Jubilatów
to my też pozwolimy sobie dołaczyc sie do życzeńanineczka pisze:Wszystkim naszym dzieciaczkom ktore swietuja swoje miesiecznice - zyczymy rzeki mleka, pysznych obiadkow, duzo przytulanka i jeszcze wiecej milosci- zyczy Antonio z mamusia
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
wszystki Maluszkom obchodzącym miesięcznice ślemy moc całusów, rozrabiajcie ile trzeba >
, żeby rodzice nie zapomnieli o Was i rośnijcie duże i zdrowe!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
grooha1 skad wzielas tego misia?? jacz czesto wasze malce kubki robia bo moj jas chiba za czesto wlasnie 5 dzis zrobil!!
no do jasnej ciasnej, dzieciaczki moje kochane co wy tu mi tak chorujecie, na nogi stawać i to już
olice:
a tak na poważnie,
MIKOŁAJKU zdrowiej szybciutko i nie choruj więcej, no przynajmniej do czasu przedszkola
a tak na poważnie,
MIKOŁAJKU zdrowiej szybciutko i nie choruj więcej, no przynajmniej do czasu przedszkola
reklama
sylwia-lesiak pisze:grooha1 skad wzielas tego misia?? jacz czesto wasze malce kubki robia bo moj jas chiba za czesto wlasnie 5 dzis zrobil!!
Sylwia nie miałyśmy jeszcze okazji - witam serdecznie,
misio wziął się nie wiem już skąd, gdzieś na innym forum go znalazłam,
Olek robi czasem dwie kupy dziennie czasem co dwa dni zależy co jadł, po jabłuszkach częściej po marchewce rzadziej
Podziel się: