reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Ja dwa razy byłam w ciązy i też wspomnienia blade...

Aniulko, no tak myslałam że to z powodu niskiej wartości żelaza we krwi, ale że wynika to ze zmiany mleczka ::) ::) ::)
cieszę się ogromnie że to wsio, no i wlewaj żelazo w Łukaszka, żeby anemia go nie dopadła, a jak z jego wagą ? Podskoczyła ?
Kubusiowi życzymy zdrówka i ciekawych bajeczek ( Majka jak jest chora ma otwarty szlaban na bajki ;D ;))

Dzieciaczki tak licznie wklejone są przechrupiące, zaskakuje mnie ich odmienność, każde inne i każde wyjątkowe. :-* :-* :-* dla wszystkich bobolków

Joanka pisze:
Ja dwa razy byłam w ciązy i też wspomnienia blade...

Aniulko, no tak myslałam że to z powodu niskiej wartości żelaza we krwi, ale że wynika to ze zmiany mleczka  ::) ::) ::)
cieszę się ogromnie że to wsio, no i wlewaj żelazo w Łukaszka, żeby anemia go nie dopadła, a jak z jego wagą ? Podskoczyła ?
Kubusiowi życzymy zdrówka i ciekawych bajeczek ( Majka jak jest chora ma otwarty szlaban na bajki  ;D ;))

Dzieciaczki tak licznie wklejone są przechrupiące, zaskakuje mnie ich odmienność, każde inne i każde wyjątkowe.  :-* :-* :-* dla wszystkich bobolków

Jeszcze nie wiem jak z wagą bo tatuś był tylko z Kubasnym u lekarza. Ja z Łukim do kontroli wagi ide po 14 lutego. Ale myslę że będzie ok bo Łuki nabiera pyzatej buźki....

Myslę że ten niski przyrost wagi był spowodowany niedojadaniem mleka maminego, a waga pewnie drgneła jak zaczął wcinac z butelki :laugh: Teraz jeszcze doszła kaszka obiadki i deserki.... oj bedzie waga ciężka następnym razem ;D Mam nadzieje ;)

A Kubus juz całkiem nieźle. Dzisiaj juz nie leżał w łóżku więc praktycznie nikt nie odczuł że jest chory. On raczej tez nie ;D ;D

Brzuch to pamietam doskonale jaki miałam ogromny.... :p :p

Ja tez pamiętam ten wielki brzuchol.
Aniulka też się cieszymy, że wyniki Łukaszka są dobre. A kubie życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. :)

Jeszcze raz Wam dziekuję za wszystkie miłe słowa.... jesteście fajne babki i często gdyby nie Wy.... oj ani mysleć mi sie nie chce co by było.... DZIĘKUJĘ ZA TO ŻE JESTEŚCIE

No i ciotka gapa przegapiła :(

KUBUSIU - ROŚNIJ DUŻY I DZIELNY I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTY :) 100 LATEK I 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*

MARTYNKO - CHOĆ MAMA TERAZ RZADKO SIĘ TU POJAWIA, MOŻE PRZECZYTA ŻYCZENIA MIESIĘCZNICOWE DLA CIEBIE- 100 LAT i 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*

ROZALCIU - NIECH ZAWSZE DLA CIEBIE ŚWIECI SŁONECZKO I NIECH TWOJA BUZIA BĘDZIE ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA  :) 100 LATEK I 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*

reklama
Do góry