reklama
Ja dwa razy byłam w ciązy i też wspomnienia blade...
Aniulko, no tak myslałam że to z powodu niskiej wartości żelaza we krwi, ale że wynika to ze zmiany mleczka :
:
:
cieszę się ogromnie że to wsio, no i wlewaj żelazo w Łukaszka, żeby anemia go nie dopadła, a jak z jego wagą ? Podskoczyła ?
Kubusiowi życzymy zdrówka i ciekawych bajeczek ( Majka jak jest chora ma otwarty szlaban na bajki ;D
)
Dzieciaczki tak licznie wklejone są przechrupiące, zaskakuje mnie ich odmienność, każde inne i każde wyjątkowe. :-* :-* :-* dla wszystkich bobolków
Aniulko, no tak myslałam że to z powodu niskiej wartości żelaza we krwi, ale że wynika to ze zmiany mleczka :
cieszę się ogromnie że to wsio, no i wlewaj żelazo w Łukaszka, żeby anemia go nie dopadła, a jak z jego wagą ? Podskoczyła ?
Kubusiowi życzymy zdrówka i ciekawych bajeczek ( Majka jak jest chora ma otwarty szlaban na bajki ;D
Dzieciaczki tak licznie wklejone są przechrupiące, zaskakuje mnie ich odmienność, każde inne i każde wyjątkowe. :-* :-* :-* dla wszystkich bobolków
Joanka pisze:Ja dwa razy byłam w ciązy i też wspomnienia blade...
Aniulko, no tak myslałam że to z powodu niskiej wartości żelaza we krwi, ale że wynika to ze zmiany mleczka ::
:
Kubusiowi życzymy zdrówka i ciekawych bajeczek ( Majka jak jest chora ma otwarty szlaban na bajki ;D)
Jeszcze nie wiem jak z wagą bo tatuś był tylko z Kubasnym u lekarza. Ja z Łukim do kontroli wagi ide po 14 lutego. Ale myslę że będzie ok bo Łuki nabiera pyzatej buźki....
Myslę że ten niski przyrost wagi był spowodowany niedojadaniem mleka maminego, a waga pewnie drgneła jak zaczął wcinac z butelki :laugh: Teraz jeszcze doszła kaszka obiadki i deserki.... oj bedzie waga ciężka następnym razem ;D Mam nadzieje
A Kubus juz całkiem nieźle. Dzisiaj juz nie leżał w łóżku więc praktycznie nikt nie odczuł że jest chory. On raczej tez nie ;D ;D
Brzuch to pamietam doskonale jaki miałam ogromny....
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
wiem Aniula że zaje... fajnie że mamy siebie na wzajem 
No i ciotka gapa przegapiła 
KUBUSIU - ROŚNIJ DUŻY I DZIELNY I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTY
100 LATEK I 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*
MARTYNKO - CHOĆ MAMA TERAZ RZADKO SIĘ TU POJAWIA, MOŻE PRZECZYTA ŻYCZENIA MIESIĘCZNICOWE DLA CIEBIE- 100 LAT i 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*
ROZALCIU - NIECH ZAWSZE DLA CIEBIE ŚWIECI SŁONECZKO I NIECH TWOJA BUZIA BĘDZIE ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA
100 LATEK I 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*
KUBUSIU - ROŚNIJ DUŻY I DZIELNY I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTY
MARTYNKO - CHOĆ MAMA TERAZ RZADKO SIĘ TU POJAWIA, MOŻE PRZECZYTA ŻYCZENIA MIESIĘCZNICOWE DLA CIEBIE- 100 LAT i 1000 BUZIAKÓW OD MONI I KAMILKI :-*
ROZALCIU - NIECH ZAWSZE DLA CIEBIE ŚWIECI SŁONECZKO I NIECH TWOJA BUZIA BĘDZIE ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA
reklama
Podziel się: