reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Kuba ma poczatek zapalenia gardła i dostał jakies lekarstwo, jeszcze nie doczytałam nazwy, a z Łukaszem naszczęście wszystko w porządku ufff... ma obnizona HGB i HCT poniewaz ma tylko 60% żelaza. Przez miesiac będzie dodatkowo dostawał żelazko ;D ;D ;D

A spadek żelaza spowodowany został według pani doktor.... zmianą karmienia z cyckowego na butelkowe ::)

Ale ulga :)

Dziękuje Wam dziewczyny za ciepłe słowa, Joance za szczegółowy opis i wogóle przesyłam Wam wszystkim buziaczki :-* :-* :-* :-* :-*

Wszystkie dzieciaczki w galeryjce są świetne i podpisuje sie pod wszystkim komentarzami obydwiema rękami... i nogami tyż ;D ;D ;D

my tez sie cieszymy ze u lukania ok, a Kubulkowi biedaczkowi zdrówka zeby sie nie rozwinęło :-*

Byłam w szpitalu u kuzynki, która dziś urodziła. Ma maleńkiego Kacperka. Ja już nie pamiętam jak Macio był taki maleńki. Niby niedawno to było, a jednak jakoś tak się zatarły te wspomnienia

reklama
no a pamietacie jak to jest miec brzuch - ja myślałam, ze nie zapomnę a już nie pamiętam dokładnie ::) ::)

Do góry