mi też kochana. Potrafisz pięknie pisać...aż miło się czyta. Po twoich wypowiedziach już nie ma człowiek co sam napisać ;DGosiczka pisze:Ineczka pisze:Marcelek w kuchni taki grzeczniutki, bo wie ze papu najwazniejsze ;D
a moze juz sie cichutko uczy i wyrosnie na kucharza smakosza ??
Julek ma oko i image stylisty, mama wie kogo najlepiej zabierac na zakupy ;D
Majeczka jest taka silna, ze z pokonaniem Zuzi niedlugo nie bedzie miala problemow ;D
male figlareczki dwie ;D
Jakub Gosiczki ma takie zainteresowane oczka, odkryl cos?
Ptyskowy krasnal bardzo pogodny, a babcie to chyba szarmancko ucalowal ;D
nasz Antonio Banderas juz nie bedzie sie kapal w dziecinnych rozmiarach, zalatw mama basen ;D
Miyu Mati liczy zabki ??
Igusia swietnie wyglada w tym zielonkawym pajacyku z kapturkiem, jak jakas specjalistka na stacji badawczej albo promie kosmicznym ;D
Gabi Mikolaj mial bardzo fajny kiombinezon na chrzcinach
a widze,ze Ty baaardzo goraca dziewczyna jestes, bo nawet teraz biegasz w letnich topikach ;D
Karioka Robercik chyba szybko przebrnie przez lektury obowiazkowe jesli juz Kubusia czyta ;D
Ineczka z ust mi to kochana wyjęłaś, dokładnie to chciałam napisac
reklama
edyta27
O&M
Winia pisze:Gabi widać, że Mikołajek nie lubi szpinaku...nie dziwię się, ja też nie lubie ;D
To samo chciałam napisać... ;D
Mikołajek już ma bardzo urozmaiconą dietę.
Sto lat dla dzisiejszego mini jubilata Maciusia! Oprócz góry pieknych zabawek i całej sterty zdrówka życzymy Ci żeby zasmakowało Ci chociaz troszeczkę mleczko z buteli, żeby mama się nie martwiła jak pójdzie do pracy. Ciotka Aniulka z chłopakami :-* :-* :-* :-*
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
sto lat dla Maciusia
M
Melanie
Gość
i Parisa z mamą MeląAniulka pisze:Sto lat dla dzisiejszego mini jubilata Maciusia! Oprócz góry pieknych zabawek i całej sterty zdrówka życzymy Ci żeby zasmakowało Ci chociaz troszeczkę mleczko z buteli, żeby mama się nie martwiła jak pójdzie do pracy. Ciotka Aniulka z chłopakami :-* :-* :-* :-*
reklama
Podziel się: