reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

O tak, Ineczka jest bardzo spostrzegawcza i potrafi te swoje spostrzeżenia pięknie ubrać w słowa. I jak tu się z nią nie zgodzić?

Właśnie udało mi się ululać Maćka. W wózku przy otwartym (uchylonym) oknie. ;D Inaczej nie ma szans żeby usnął. Musi mu być ciasno i niewygodnie. ;)

reklama
naprodukowalam, ale jak juz sie zebralam to nie chcialam nikogo pominac,
w koncu po to wstawia sie zdjecia do galeryjki,
jak kiedys zastrajkujemy i nie bedzie komentarzy to i motywacja do chwalenia sie zdjeciami stopnieje ;D

a teraz na bierzaco ;D
z nowych zdjec na profesjonalnej sesji Paris bardzo podoba mi sie 8
i wszystkie zdjecia z mamusia
zawsze jak widze Wasza corcie zachwycam sie tymi slicznymi brewkami i niepowtarzalna linia czola, coz tu duzo mowic niepowtarzalna uroda i tyle ;D

Melanie, w imieniu Kuby i pewnie większości wrześniowych chłopców z forum apeluję do Ciebie o więcej córeczek Parisko-podobnych, bo takich ślicznych dziewczynek nigdy dośc!!! Paris już zajęta, ale inni chlopcy też chcieliby miec szansę :D:D:D

Ineczka pisze:
Marcelek w kuchni taki grzeczniutki, bo wie ze papu najwazniejsze ;D
a moze juz sie cichutko uczy i wyrosnie na kucharza smakosza ??

Julek ma oko i image stylisty, mama wie kogo najlepiej zabierac na zakupy ;D

Majeczka jest taka silna, ze z pokonaniem Zuzi niedlugo nie bedzie miala problemow ;D
male figlareczki dwie ;D

Jakub Gosiczki ma takie zainteresowane oczka, odkryl cos?

Ptyskowy krasnal bardzo pogodny, a babcie to chyba szarmancko ucalowal ;D

nasz Antonio Banderas juz nie bedzie sie kapal w dziecinnych rozmiarach, zalatw mama basen ;D

Miyu Mati liczy zabki ??

Igusia swietnie wyglada w tym zielonkawym pajacyku z kapturkiem, jak jakas specjalistka na stacji badawczej albo promie kosmicznym ;D

Gabi Mikolaj mial bardzo fajny kiombinezon na chrzcinach
a widze,ze Ty baaardzo goraca dziewczyna jestes, bo nawet teraz biegasz w letnich topikach ;D

Karioka Robercik chyba szybko przebrnie przez lektury obowiazkowe jesli juz Kubusia czyta ;D

Ineczka z ust mi to kochana wyjęłaś, dokładnie to chciałam napisac :D

Za przykładem Ineczki skomentuję ostatnie fotki. Ale takiej wprawy w dobieraniu odpowiednich słów , jak Ineczka, nie mam.
Miyu, widzę, że Mati równie jak i mój Robert lubi swoje paluszki :) Mój to do tego stopni, że nawet jak go w wanience chcę  położyć na brzuszku dalej trzyma rączkę w buzi :laugh: :laugh:
Nie mogę się nadziwić ile Mati ma włosków :D
Beatko  Majeczka faktycznie silna dziewczynka!  :D. Widać, że Zuzia szaleje za swoją siostrzyczką :D
Anineczko a Antoś już taki duży chłopczyk i ładnie siedzi w swojej wanience  ;). Zdaj póżniej relacje jak Antoś radził sobie w dużej w wannie.
Ptyska Babcia i dziadek pewnie byli zachwyceni swoim wnukiem. Widać, że pozycja siedząca sprawia mu przyjemność :D
Gosiczka Kubuś wyraźnie czymś się zachwycił :)
Kingaz76 z takim dzieciaczkiem  na pewno miałaś udane zakupy. Ludzie pewnie usmiechali się na widok Waszego maluszka  :D
Marta3x grzeczny Marcelek, że mamie pozwolił gotować  ;)
Paris jak zwykle słodka. Ciekawe czy uda mi się obejrzeć pozostałe fotki z Waszej stronki. Dawno tam nie zaglądałam

reklama
No to ja juz nie bede się powtarzała skoro Ineczka i Karioka tak pieknie w słowa wszytko ubrały. Musze jeszcze tylko do pariski zajżec.

No i powiem że Marcelkiem jestem zaszokowana Tym rozmiarem ciuszków na 80 :o :o :o :o :o
Ponad półroczne dzieci nosza taki rozmiar!

My jeszcze wchodzimy w 68 ale głównie juz wszystko na 74

A Łukaszek jest pomimo zabków bardzo grzeczny i pieknie spi w nocy od 19 do około 8 rano z jedną lub dwiema pobudkami na jedzonko

Do góry