reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

O tak, Ineczka jest bardzo spostrzegawcza i potrafi te swoje spostrzeżenia pięknie ubrać w słowa. I jak tu się z nią nie zgodzić?

Właśnie udało mi się ululać Maćka. W wózku przy otwartym (uchylonym) oknie. ;D Inaczej nie ma szans żeby usnął. Musi mu być ciasno i niewygodnie. ;)

reklama
naprodukowalam, ale jak juz sie zebralam to nie chcialam nikogo pominac,
w koncu po to wstawia sie zdjecia do galeryjki,
jak kiedys zastrajkujemy i nie bedzie komentarzy to i motywacja do chwalenia sie zdjeciami stopnieje ;D

a teraz na bierzaco ;D
z nowych zdjec na profesjonalnej sesji Paris bardzo podoba mi sie 8
i wszystkie zdjecia z mamusia
zawsze jak widze Wasza corcie zachwycam sie tymi slicznymi brewkami i niepowtarzalna linia czola, coz tu duzo mowic niepowtarzalna uroda i tyle ;D

Melanie, w imieniu Kuby i pewnie większości wrześniowych chłopców z forum apeluję do Ciebie o więcej córeczek Parisko-podobnych, bo takich ślicznych dziewczynek nigdy dośc!!! Paris już zajęta, ale inni chlopcy też chcieliby miec szansę :D:D:D

Ineczka pisze:
Marcelek w kuchni taki grzeczniutki, bo wie ze papu najwazniejsze ;D
a moze juz sie cichutko uczy i wyrosnie na kucharza smakosza ??

Julek ma oko i image stylisty, mama wie kogo najlepiej zabierac na zakupy ;D

Majeczka jest taka silna, ze z pokonaniem Zuzi niedlugo nie bedzie miala problemow ;D
male figlareczki dwie ;D

Jakub Gosiczki ma takie zainteresowane oczka, odkryl cos?

Ptyskowy krasnal bardzo pogodny, a babcie to chyba szarmancko ucalowal ;D

nasz Antonio Banderas juz nie bedzie sie kapal w dziecinnych rozmiarach, zalatw mama basen ;D

Miyu Mati liczy zabki ??

Igusia swietnie wyglada w tym zielonkawym pajacyku z kapturkiem, jak jakas specjalistka na stacji badawczej albo promie kosmicznym ;D

Gabi Mikolaj mial bardzo fajny kiombinezon na chrzcinach
a widze,ze Ty baaardzo goraca dziewczyna jestes, bo nawet teraz biegasz w letnich topikach ;D

Karioka Robercik chyba szybko przebrnie przez lektury obowiazkowe jesli juz Kubusia czyta ;D

Ineczka z ust mi to kochana wyjęłaś, dokładnie to chciałam napisac :D

Za przykładem Ineczki skomentuję ostatnie fotki. Ale takiej wprawy w dobieraniu odpowiednich słów , jak Ineczka, nie mam.
Miyu, widzę, że Mati równie jak i mój Robert lubi swoje paluszki :) Mój to do tego stopni, że nawet jak go w wanience chcę  położyć na brzuszku dalej trzyma rączkę w buzi :laugh: :laugh:
Nie mogę się nadziwić ile Mati ma włosków :D
Beatko  Majeczka faktycznie silna dziewczynka!  :D. Widać, że Zuzia szaleje za swoją siostrzyczką :D
Anineczko a Antoś już taki duży chłopczyk i ładnie siedzi w swojej wanience  ;). Zdaj póżniej relacje jak Antoś radził sobie w dużej w wannie.
Ptyska Babcia i dziadek pewnie byli zachwyceni swoim wnukiem. Widać, że pozycja siedząca sprawia mu przyjemność :D
Gosiczka Kubuś wyraźnie czymś się zachwycił :)
Kingaz76 z takim dzieciaczkiem  na pewno miałaś udane zakupy. Ludzie pewnie usmiechali się na widok Waszego maluszka  :D
Marta3x grzeczny Marcelek, że mamie pozwolił gotować  ;)
Paris jak zwykle słodka. Ciekawe czy uda mi się obejrzeć pozostałe fotki z Waszej stronki. Dawno tam nie zaglądałam

reklama
No to ja juz nie bede się powtarzała skoro Ineczka i Karioka tak pieknie w słowa wszytko ubrały. Musze jeszcze tylko do pariski zajżec.

No i powiem że Marcelkiem jestem zaszokowana Tym rozmiarem ciuszków na 80 :o :o :o :o :o
Ponad półroczne dzieci nosza taki rozmiar!

My jeszcze wchodzimy w 68 ale głównie juz wszystko na 74

A Łukaszek jest pomimo zabków bardzo grzeczny i pieknie spi w nocy od 19 do około 8 rano z jedną lub dwiema pobudkami na jedzonko

Do góry