reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Ineczka pisze:
Siwasku gratuluje zdanych i zaliczonych, trzymam kciuki jeszcze za 2 pozostale,
ale szczegolnie bede trzymac jutro za Igunie
i za Ciebie
zebyscie szybko i skutecznie przez to przesly,
a zreszta, zaczne juz teraz trzymac ;D
dzieki Ineczka, kochana jesteś :) :) :)
brrr mamm nadzieje ze ten zabieg bedzie krótki i jakos to moja Igunia wytrzyma i my razem z nią

reklama
gratuluje siwasku zwlaszcza tych egzamow i ...zazdroszcze...ja sie poddalam, ale wiem ze nie dalabym rady...

a my po koledzie, ksiadz dal kazanie ze mamy zyc po bozemu i czeka az wezmiemy koscielny:p

maks zdrowieje-lata dzis prawie caly dzien na moich rekach:D

a tatus wraca w sobote ;D ;D ;D maks pojdzie na noc do babci ;D
a mamusia sie wyspi (albo nie:p)

Kurczę, Kuba padł tak wcześnie dziś. Jak się nie obudzi to będzie dziś nie kąpany :( I pewnie wstanie wypoczęty o 4 rano

ta kapiela to bym sie nie martwila, maks ma juz tygodniowy osad na sobie bo lekarz nie kazal nam go kapac:(
jutro idziemy na kontrole to moze sie uda:p

Gosiczka - idz spac to tez sie do 4 wyspisz:p ja dzis zasypiam z maksem
pewnie za chwilke 8)

hihi chętnie bym się położyła, ale bez męża nie zasnę, tak się do niego przyzwyczaiłam :D już wolę przed kompem posiedziec z nadzieją że mały mnie zaskoczy i do 8 pośpi. zresztą nawet mi się już nie chciałoby go kąpac

Ja jestem!!!! Też samotna! dzieci śpią mąż na nocce w pracy Tylko forum pozostało albo telewizor jak Wy sobie pójdziecie.

Dziękujemy za wszystkie życzenia i miłe słowka o zdjęciach.

Siwasku gratuluje egzaminów i dziękujemy za śmieszne zyczonka o Pudzianku. Usmiałam się jak nie wiem. no i oczywiscie trzymamy kciuki za Igunię Oby zabieg był jak najmniej nieprzyjemny

No i musze się pochwalić że Łukasz zaczął juz sie na samych dłoniach podnosic i wreszcie dzisiaj dwa razy sam przekrecił się z brzuszka na plecki. Ale jestem z niego dumna

Melanie
my mamy gdzieś ( tylko nie wiem gdzie) jeszcze jeden taki telefon, żółto czerwony ( jeszcze po Kubackim)

Aniulka ten Łukaszek to prawdziwy siłacz. Maciusiowi jeszcze trochę do takich wyczynów, ale to dlatego że dopiero niedawno regularnie leży na brzuszku, wcześniej strasznie szybko się denerwował.

reklama
a zapomniałm dodoac ze Iga od wczoraj tez przekreca sie z brzusia na plecki :) huuura!!!moj leniuch zaczyna sie brac za siebie.
a ja bylam wczoraj godzine na lodowisku i chyba sie lekko przeziebilam, ale d.u.p.k.i sobie nie poobijałam tylko sunęłam po tafli jak łabędzica ;D ;D ;D
dziekuje że trzymacie kciuki jutro za Ige.
baj.baj. ide spać.

Do góry