reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Miyu ale Mateuszkowi szybko rosną włoski. Grzywka już mu prawie oczka zasłania.

Gosiczka Kubusiowi chyba podoba się bycie prezentem ;D

Paris dziecino, ten aparat jest wiekszy od Ciebie ;)

Aniulka ale sie bracia dogadują, a to jabłuszko chyba niedobre było ;D

Więcej zdjęć niestety nie udało mi się obejrzeć bo mi się coś zawiesiło i ni w jedną ni w drugą stronę :( :mad: :mad: :mad:

reklama
Miyu bardzo ładne, mądre oczko :)

Aniulka Paris też ma taki telefon ;D tylko inne kolory

Grooha
Olaf ma conajmniej rozbrajające spojrzenie

Iguniu i Łukaszku ;D badzcie zawsze zdrowi, i usmiechnieci
a rodzice niech osladzaja Wam szczesliwe dziecinstwo

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kochane dzieciaczki w galeryjce ;D

Miyu w oczach Matiego mozna sie przejrzec ;D
Łukasz na bank bedzie smakoszem ;D
Kubus slicznie zapakowany pod choinke ;D
Paris po obudwoch stronach aparatu wyglada super ;D

łukaszkowi duzo zdrówka, pysznego jabłuszka, bezbolesnego ząbkowania i ładnego z brzusia na plecki przewracania i z podium siłaczów świata Pudziana zepchania ;D ;D ;D ciocia siwa i iga :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

za wszystkie życzenia serdecznie dziekujemy :) :) :) :) :) Iga próbowwała dzis jabłka ale chyba jej nie smakowało :p
w nocy budzi sie co 2 lub 1,5godziny jestem niewyspana ale jakos daje rade i jak na razie wszystko na uczelni pozaliczałam zostały mi jeszcze dwa egzaminy :)

a jutro czeka nas zabieg o 15.00 idziemy z Igunią na lukanie kanalika i juz mi sie serce kraje ....

Siwasku gratuluje zdanych i zaliczonych, trzymam kciuki jeszcze za 2 pozostale,
ale szczegolnie bede trzymac jutro za Igunie
i za Ciebie
zebyscie szybko i skutecznie przez to przesly,
a zreszta, zaczne juz teraz trzymac ;D

Ineczka pisze:
Siwasku gratuluje zdanych i zaliczonych, trzymam kciuki jeszcze za 2 pozostale,
ale szczegolnie bede trzymac jutro za Igunie
i za Ciebie
zebyscie szybko i skutecznie przez to przesly,
a zreszta, zaczne juz teraz trzymac ;D
Podpisuję się pod tym obiema ręcami ;)

Wreszcie widzę fotki miyu w galerii :D Mati ma imponującą fryzurę, a oko to prawie oko na maroko, nadawałoby się do wątku "chcę zobaczyc" ;)

reklama
Do góry