reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

A co do życzeń, bo już nie wiem komu, kiedy i dlaczego, to
[MOVE]WSZYSTKIM DZIECIACZKOM MORZA PYSZNEGO MLEKA, GÓRY ZABAWEK I ZADOWOLENIA Z MAMY I TATY

reklama
a my po ciezkiej nocy:(((
maly mial goraczke i kaszlal ciagle
teraz juz mu lepiej ale jest i tak dziwny bo prawie ciagle spi, czekamy az tata z pracy wroci i jedziemy do lekarza...

wczoraj zalozylismy juniorowi jakas lokate czy cos, takie cos ze sie placi co miesiac kase a jak Maks skonczy 18 to dostanie kupe forsy:D

Czy Wasze pociech też tak krzyczą o piszczą. Już się zastanawiałam czy mam jakieś korki do uszu sobie wsadzić. Natalka poznała swój głos i jak nie gada to krzyczy i piszczy. Nie ze złości a tak dla zabawy...to jest jej nowa forma komunikacji. ;D

Kangurki - moja mama założyła mi jeszcze w tych dziwnych czasach książeczke mieszkaniową
niestety za dużo na niej nie było - oszukiwali wszystkich tymi lokatami, no ale coś tam miałam na swoje wydatki
mam nadzieję, że dla Maksa uzbiera sie prawdziwa ogromna kupa kasy :)

Ja też się zastanowię nad taką lokatą dla Paryżanki ::)

ciociuńciom dziekujemy za życzenia dla Pariski :)

Ja też się zastanawiam nad tym oszczędzaniem dla małej...tylko muszę wyszukać jakiś dobry fundusz...najmniej złodziejski ;D

reklama
u nas była babka z royal PBK i zakładamy dla Majki, na 25 lat chyba lokatę. wybiera się sumę jaką chcecie mieć, a czas od 18-25 lat. i od tego zależy wysokość składek. my celujemy w 200 tys
a no i niezłe to jest bo w skład wchodzi ubezpieczenie na życie dla dwóch osób! dziecka i matki, albo kogo się tam wybierze

Do góry