reklama
kangurki
Fan(ka)
a my po ciezkiej nocy((
maly mial goraczke i kaszlal ciagle
teraz juz mu lepiej ale jest i tak dziwny bo prawie ciagle spi, czekamy az tata z pracy wroci i jedziemy do lekarza...
wczoraj zalozylismy juniorowi jakas lokate czy cos, takie cos ze sie placi co miesiac kase a jak Maks skonczy 18 to dostanie kupe forsy
maly mial goraczke i kaszlal ciagle
teraz juz mu lepiej ale jest i tak dziwny bo prawie ciagle spi, czekamy az tata z pracy wroci i jedziemy do lekarza...
wczoraj zalozylismy juniorowi jakas lokate czy cos, takie cos ze sie placi co miesiac kase a jak Maks skonczy 18 to dostanie kupe forsy
Czy Wasze pociech też tak krzyczą o piszczą. Już się zastanawiałam czy mam jakieś korki do uszu sobie wsadzić. Natalka poznała swój głos i jak nie gada to krzyczy i piszczy. Nie ze złości a tak dla zabawy...to jest jej nowa forma komunikacji. ;D
M
Melanie
Gość
Kangurki - moja mama założyła mi jeszcze w tych dziwnych czasach książeczke mieszkaniową
niestety za dużo na niej nie było - oszukiwali wszystkich tymi lokatami, no ale coś tam miałam na swoje wydatki
mam nadzieję, że dla Maksa uzbiera sie prawdziwa ogromna kupa kasy
Ja też się zastanowię nad taką lokatą dla Paryżanki :
ciociuńciom dziekujemy za życzenia dla Pariski
niestety za dużo na niej nie było - oszukiwali wszystkich tymi lokatami, no ale coś tam miałam na swoje wydatki
mam nadzieję, że dla Maksa uzbiera sie prawdziwa ogromna kupa kasy
Ja też się zastanowię nad taką lokatą dla Paryżanki :
ciociuńciom dziekujemy za życzenia dla Pariski
reklama
u nas była babka z royal PBK i zakładamy dla Majki, na 25 lat chyba lokatę. wybiera się sumę jaką chcecie mieć, a czas od 18-25 lat. i od tego zależy wysokość składek. my celujemy w 200 tys
a no i niezłe to jest bo w skład wchodzi ubezpieczenie na życie dla dwóch osób! dziecka i matki, albo kogo się tam wybierze
a no i niezłe to jest bo w skład wchodzi ubezpieczenie na życie dla dwóch osób! dziecka i matki, albo kogo się tam wybierze
Podziel się: