reklama
izis
Fanka BB :)
Dzięki KOCHANE za życzonka i za pamięć :-* :-* :-* :-* :-*
ale mój solenizant odwala niezłe numery padam na pyszczek
obudził sie o 3 i do 7.30 nie spał
chciał sie bawić jak zgasiłam światełko to krzyk na cała chałupę więc chcąc nie chcąc musiałam zapalić i się z nim bawić
juz mi ręce opadają niewiem co mam robić do cholery
teraz też tylko na raczkach o boniu
wydaje mi się że jemu noc zaczyna sie o 16 jak idzie spać wstaje dopiero po trzech godzinach o 19 kapiel i znowu spanie do 2 póżniej drzemka do 3 i pobudka i to w sumie jest prawie 12 godzin więc może to jest jego noc a o 3 juz ranek :
i co mam ROBIĆ ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ale mój solenizant odwala niezłe numery padam na pyszczek
obudził sie o 3 i do 7.30 nie spał
chciał sie bawić jak zgasiłam światełko to krzyk na cała chałupę więc chcąc nie chcąc musiałam zapalić i się z nim bawić
juz mi ręce opadają niewiem co mam robić do cholery
teraz też tylko na raczkach o boniu
wydaje mi się że jemu noc zaczyna sie o 16 jak idzie spać wstaje dopiero po trzech godzinach o 19 kapiel i znowu spanie do 2 póżniej drzemka do 3 i pobudka i to w sumie jest prawie 12 godzin więc może to jest jego noc a o 3 juz ranek :
i co mam ROBIĆ ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
10000000 latek dla Kubasnego - mareczka nocnego
zycze Ci Kubusiu spokojnego snu w nocy, bo Ci mamusia niedlugo na pysio padnie!
Izis, nie wiem moze wypij teraz kawe?
albo zmien godziny kapania, zeby go oszukac???
zycze Ci Kubusiu spokojnego snu w nocy, bo Ci mamusia niedlugo na pysio padnie!
Izis, nie wiem moze wypij teraz kawe?
albo zmien godziny kapania, zeby go oszukac???
izis powtórzę się, ale ja Majkę kąpię dopiero o 21.30, tak więc zasypia gdzieś przed 22.30, i zwykle za godzinkę budzi się , dojada i śpi jak złoto do 9-10.
a wcześniej nie pozwalaj mu spać po 3 godziny, Majka w sumie śpi w ciągu dnia do 3,5 godz, w sumie 3-4 drzemki ok.1-godzinne, ostatnia ok.19 do 20, i do 21.30 nie pozwalam już spać, tzn po prostu bawię się z nią i zajmuję czymś, żeby nie chciała przysnąć
drobny kościec powiadasz? ;D ;D ;D
a wcześniej nie pozwalaj mu spać po 3 godziny, Majka w sumie śpi w ciągu dnia do 3,5 godz, w sumie 3-4 drzemki ok.1-godzinne, ostatnia ok.19 do 20, i do 21.30 nie pozwalam już spać, tzn po prostu bawię się z nią i zajmuję czymś, żeby nie chciała przysnąć
drobny kościec powiadasz? ;D ;D ;D
reklama
M
Melanie
Gość
> > > ;D ;D ;DAniulka pisze:Winia pisze:Sliczne dzieciaczki w kąpieli....
Melani a Pariska to ma fajowe te fałdki...moja mała to taki chudzielec przy niej
ha ha ha a Melanie mówiła niedawno, że Paris jest drobna ;D ;D ;D ;D ;D
Podziel się: