reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Kubuś to miś , kubuś to miś, który lubi cycowy miód nad wszystko w świecie, o Kubusiu Krzyś mówi to miś co buziaczek śliczny ma.
Sto lat Kubulku.

reklama
Dzięki KOCHANE za życzonka i za pamięć :-* :-* :-* :-* :-*

ale mój solenizant odwala niezłe numery padam na pyszczek :p
obudził sie o 3 i do 7.30 nie spał :o
chciał sie bawić jak zgasiłam światełko to krzyk na cała chałupę więc chcąc nie chcąc musiałam zapalić i się z nim bawić :p
juz mi ręce opadają niewiem co mam robić do cholery :p
teraz też tylko na raczkach o boniu :(
wydaje mi się że jemu noc zaczyna sie o 16 jak idzie spać wstaje dopiero po trzech godzinach o 19 kapiel i znowu spanie do 2 póżniej drzemka do 3 i pobudka i to w sumie jest prawie 12 godzin więc może to jest jego noc a o 3 juz ranek ::) :p
i co mam ROBIĆ ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :mad:

10000000 latek dla Kubasnego - mareczka nocnego
zycze Ci Kubusiu spokojnego snu w nocy, bo Ci mamusia niedlugo na pysio padnie!

Izis, nie wiem moze wypij teraz kawe?
albo zmien godziny kapania, zeby go oszukac???

a jak na którą kapiel przestawić
i co nie dac mu wogóle spać popołudniu czy budzic go wczesniej ::)

dziękujemy Blanusek za życzonka :)

Jesli dasz rade, to przetrzymaj go i nie daj spac o 16-tej
a kapiel moze o 22.00 wtedy na kolejne jedzenie obudzi sie ok. 4 - 5...

A ja nadal podtrzymuje, ze Paris jest drobniutka
ma drobniutka buzke
i cialko
opatulone w tluszczyk, zeby jej bylo cieplutko, ale w ogole to kosciec ma drobny :)

izis powtórzę się, ale ja Majkę kąpię dopiero o 21.30, tak więc zasypia gdzieś przed 22.30, i zwykle za godzinkę budzi się , dojada i śpi jak złoto do 9-10.
a wcześniej nie pozwalaj mu spać po 3 godziny, Majka w sumie śpi w ciągu dnia do 3,5 godz, w sumie 3-4 drzemki ok.1-godzinne, ostatnia ok.19 do 20, i do 21.30 nie pozwalam już spać, tzn po prostu bawię się z nią i zajmuję czymś, żeby nie chciała przysnąć

drobny kościec powiadasz? ;D ;D ;D

reklama
Do góry