reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

widze że z tematu kupki przeszłyście na temat kto przewija dzidziusia ;D ;D ;D

A co do kupek to chciałam zapytac mamy karmiące tylko piersią: kiedy dzieci powinny zacząc robić kupki o bardziej stałej konsystencji??? Juz nie mogę się tego doczekac ;D

Blanusek fajnie Cie poczytać. Szkoda, że nie masz więcej czsu dla siebie... Biedna Ty jesteś. A z tym noszeniem Arisy to masz przechlapane. odzwyczaj ją od tego poki mała bo im starsza tym bedzie trudniej. ;)

reklama
Kociak nie ma recepty na to. Po prostu pozwól Martynce troche pomarudzić w łóżeczku a nie od razu, jeśli tylko stęknie brać ją na ręce. Ja tak robie i jak to marudzenie się nasila i zamienia w płacz to tez biorę Łukasza na ręce. Ale przeważnie jest tak że sobie pomarudzi z 10 minut i zasypia.

Ja jak Łukasz ma wzdęcia to daje mu espumisan. Popuszcza bączki i ładnie robi kupkę.

Doda3rybki dołączam do Ineczki śliczne masz dzieci a Twój synek jest w wieku mojego. Dlaczego sie do nas nie odzywasz. Popisz z wrześniówkami

Kurcze Ineczka trochę się wystraszyłam tym co napisałaś o tej koleżance
zapytam sie lekarza na najblższej wizycie o te kupy ::)

wszystkie wrzesniowe Maluchy bardzo mi sie podobaja ;)
no, i mamy niesamowicie meskich chlopakow!
od razu widac, ze to mezczyzni ;)

reklama
Do góry