reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Milenka na tych fotkach wygląda jak mała azjatka
oj będzie tłum amantów sie przez dom przewijał ;) a tatus pewnie będzie ostrą selekcje przeprowadzał ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
Miyu Twoj synus tez fajny chłopaczek. Ofryzurce nie wspomnę. Zdolna masz córkę. Ładne fotki robi. A i Ty fajna mamuska jesteś. Szkoda, że tylko z profilu się ujawniłaś. Tajemnicza jesteś... odsłaniasz się po toszeczku ;D
Ja tajemnicza bardzo nie jestesm tylko poprostu mało fotogeniczna :)
Melani widzę że fotografia u ciebie ful profesjonal też bym kiedyś chciała się tym zajać tylko narazie funduszy brak na sprzęt :)

Ineczka dziewczynki już wszystko napisały o Milence. Ja się pod tym wszystkim podpisuję. Fajna dziewuszka i tancerka z niej niezła bedzie jak już śmiało wygoina ciało ;D ;D

Miyu ja tez jestem niefotogeniczna i ze stu swoich zdjęć wybieram jedno lub dwa które wyszły w miarę. ;D Zrób selekcję i wklej swoją fotkę a już dziewczyny napewno ocenią czy jesteś foto czy nie ;)

reklama
Do góry