reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Bardzo dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa. :laugh: :laugh: Faktycznie Kuba by za małym w ogień skoczył, chociaz czasem nie chce się z nim bawić jak go o to proszę. Ale ogólnie jest bardzo opiekuńczy i strasznie delikatny i Łukasz też juz zaczyna rozpoznawać starszego brata. ;)

Siwasku Łukasz sporadycznie sam chwyta zabawkę. Ale jak mu się ją poda do rąxczki to trzyma całkiem ładnie, ale zależy jak duża jest to grzechotka. Woli na razie te mniejsze. No ale dalej nie przekręca się z brzuszka na plecxki. :( A Igunia umie już się przekręcić bo nie wiem czy juz pisałaś??? Ach a no i straszna gaduła się z niego zrobiła. Nawet podczas picia dzisiaj miał wciąż coś do powiedzenia i nie mogłam go nakarmic bo się śmiał i gaworzył jakby mi opowiadał co mu się sniło. ;D ;D ;D

Isiaczek my juz ledwo w 68 rozmiar się mieścimy. Łukasz ma juz 70 cm długości ;D ;D

reklama
Izis Kuba fajny gość i ma świetne trampaski. A Ty.... czy Ty rodziłas dwai pół miesiące temu???? Figurka jak marzenie i ... po prostu sliczna i nadajecie się rzeczywiście na okładkę gazety dzidziowej. Leć ino na casting dla mam i dzidziusiow. U Was w Warszawie to pewnie pełno takich co???

Dzięki ale mam trochę daleko do stolicy ;) Ja to bym dzieciaki jeszcze dała do jakiegos pisemka ale sama chyba nie dałabym się namówić bo nie jestem fotogeniczna i przeważniewychodze na fotkach okropnie :)

Wszystkie dzieciaczki są fantastyczne.
Melani jakim aparatem robisz tak cudnie ostre zdjęcie i takiego bliska?
Izis pięknie wyszłaś :)

Aniulka pisze:
Siwasku Łukasz sporadycznie sam chwyta zabawkę. Ale jak mu się ją poda do rąxczki to trzyma całkiem ładnie, ale zależy jak duża jest to grzechotka. Woli na razie te mniejsze. No ale dalej nie przekręca się z brzuszka na plecxki. :( A Igunia umie już się przekręcić bo nie wiem czy juz pisałaś??? Ach a no i straszna gaduła się z niego zrobiła. Nawet podczas picia dzisiaj miał wciąż coś do powiedzenia i nie mogłam go nakarmic bo się śmiał i gaworzył jakby mi opowiadał co mu się sniło. ;D ;D ;D
niestety Igusia nie przekreca sie z brzusia na plecy i na razie nie zanosi sie na to zeby miała zacząc to w krótce robić :(
na razie sie tylko uśmiecha, ładnie wodzi wzrokiem za zabawkami, odprowadza nas wzrokiem, podnosi sie główke ale robi to niechętnie i właśnie zaczynam sie martwic bo mie sie wydaje ze ona nie grucha, wydaje z siebie d źwieki ale nie sa to dźwięki gardłowe, no cóż bede cierpliwie czekać, bo jak sama pisałam nasze dzieci nie wyjechały z fabryki i każde jest inne i ma inne tempo rozwoju :) :) :)

Aniulka pisze:
Dzięki ale mam trochę daleko do stolicy ;) Ja to bym dzieciaki jeszcze dała do jakiegos pisemka ale sama chyba nie dałabym się namówić bo nie jestem fotogeniczna i przeważniewychodze na fotkach okropnie :)

dobra,dobra a przeważnie na forumowych fotkach wychodzisz fotogenicznie ;)

Siwasku no właśnie nie masz się co martwić bo każda dzidzia rozwija sie inaczej jedne trochę szybciej jedne wolniej ale to nic nieszkodzi sama niezuważysz a ona zacznie sie przekręcać :)

reklama
Do góry