reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Aha - Melanie - my tez mamy Nikona - i nie obraź się ale wg nas najlepszego ze wszystkich - starego poczciwego F3 - aparat nie do zdarcia - dobry do amatorskiej jak i profesjonalnej fotografii (nie-studyjnej, bo tam lepszy średni obrazek)

Pozdr
a

reklama
hm ja u nas kupuje bez recepty witaminki bo Benek nasz tez musi brac bo ma krzywice
i tez dostaje d3

Aniulka napewo cie poslucham i dzisiaj wykupie ten lek i bede jej podawac tylko tam niepisze jak ::) ::)

No własnie, już się wyjaśniło. A jak bedziesz miec w tabletkach to rozduś na łyżeczce, polej mlekiem i wymieszaj i tak daj Martynce do dziubka. Tylko musisz chwilke przytrzymac łyżeczkę w buzi bo Ci wszystko wypluje

Kociak Aniulka ma rację dziwny ten pediatra może powinnas pomyslec o zmianie ::)
zacznij małej podawać jak najszybciej te witaminke bo teraz nie skąd jej czerpać bo pochmurne dni ::) :p

ja podaję w kropelkach jedną dziennie Kuba robi taka skrzywioną mine za każdym razem że parskam smiechem ale on wie że to go czeka każdego ranka i nie protestuje ;D

reklama
dziewczyny mam pytanie jeszcze raz jak sie nazywa ta masc na ciemieniuche bo teraz niemoge tego znales a martyna jest cala w tym i nie wiem dlaczego
przeciesz ja kape i oliwie
oliwka mi starcza na 2 dni ::) ::)
i jeszcze jedno bo ja daje malej cebion i teraz jak zaczne dawac vigantol to czy nie bedzie tego za duzo ::)

Do góry