reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
hee za to moje miasto w Polsce to krolestwo hipermarketow i stacji benzynowych.
Kaufland,Tesco,Real,Obi,Castorama i dziesiatki stacji na niewiecej jak 80 tys.mieszkancow a i tak we wszystkich to samo ;D

Melanie mąż ma w domu piekne 2 kobiety, jedną dużą , drugą troche mniejszą,
Isiaczek i Izis Kubusie fajne chłopaki
Aniulka fajna kobieta z twojej mamy, Łukasz podobny do taty
Daria podobna do mamusi, fajna dziewczynka :-*
Grooha ale Olaf ma czuprynę, duży chłopczyk juz z niego
Tunia Rozalka przesłodka :-*
Anik ach teeee oczy!!

to ja znowu po czasie:p
jakos na nic nie mam czasu ostatnio-lacznie z jedzeniem:)ale z tego sie akurat ciesze bo mam juz prawie taka figure jak w najlepszym okresie swojego zycia;D
mielismy wczoraj maksa wizyte u okulisty-meczyciela dzieci, niestety nie dojechalismy bo damian zlapal gume po drodze i prawie 2 godziny zmienial kolo (bo oczywiscie to banalnie proste:p) a potem w jakiejsc 4domowej wsi szukal pompki niestety nikt nie mial i w koncu pojechalismy do wulkanizacji gdzie spedzilismy kolejne pol godziny:D ci faceci...mogliby czasem wyluzowac ze swoim honorem...ale trudno, we wtorek pojedziemy mam nadzieje ze to juz ostatni raz

pani od rehabilitacji powiedziala ze maks ciagle jest krzywy i to juz sie robi powazne i teraz bedziemy lazic na cwiczenia i masarze, i maly moze tylko lezec plackiem albo siedziec oczywiscie popodpierany-zadnych dziwnych pozycji...niestety bardzo mu sie to nie podoba i troche ostatnio cierpi:)

oprocz tego to je cora mniej mleka, marchewka juz mu nie smakuje i zadne zupki warzywne tez, za to uwielbia bobofruty i gdybym mu dawala co godzine jednego to pewnie by juz wogole mleka nie ruszyl
na razie daje mu jednego dziennie i jest bardzo zadowolony, gorzej jak sie konczy
oprocz tego probowal banana,ale chyba byl za twardy:p i jablko ze sloiczka-zezarl caly, a potem dalam mu swieze potarte i to juz nie bylo takie dobre wiec przezucilismy sie jednak na konserwy:p
a na kolacje daje mu kaszke brzoskwiniowo-morelowa hippa i tak z 70 ml wody rozcienczam ale zeby byla gesta i jak to zje tak ok 19 to spi do 6 rano:DDDDDDD
czasem sie przebudzi jak mu sie chce pic, wtedy sie herbatki napije i dalej kima-super
kcielismy z malym na basen pojechac ale p. doctor nam odradzila bo maks ma ostatnio trohe kataru
ale i tak codziennie na spacerki z nim chodze, no dzis sobie odpuszcze bo jest jeszcze mroz:/

reklama
kangurki
biedny maksiu :( :(
mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze z ta krzywica
a powiedział ci lekarz od czego to sie tak robi ???

Do góry