reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

To ty i twoja dzidzia jak malutka była bo teraz taki duży juz. Slucznitkie zdjatko ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
halo halo jest tu kto? jeszcze spicie???? my juz po sniadanku ale tez chetnie bym sobie pospala!jak hubert spac kolo 10 pujdzie to sioe z nim poloze! nie wiem czy jutro na rehabilitacje pojedziemy bo hubert kicha i dycha ze strasznie jeszcze takiego kaszlu nie mial! dobrze ze goraczki nie ma

kobitki ja wiem ze jest niedziela i trzeba odpoczac ale moze napiszecie chociaz dwa slowka!!!!!!!!! ja siedze w domciu maz pojechal do rodzicow ja nie pojechalam bo hubert chory i zaraz na zastrzyk jedziemy. moze sie jeszcze dzis doczekam jakiejs wiadomosci!?

hej :laugh:

No mordziulka masz racje... niedziela trzeba odpoczac (tez od komputera). U nas wszystko dobrze (tylko pogoda do d..., znowu pada snieg, nasypalo juz 10 cm!!!! :mad: a miala juz byc wiosna) na dodatek strasznie sie dzis czuje, zaczely sie ciezkie dni ::) 8) . Hubercik a Ty kawalerze wracaj szybko do zdrowia ;D :-*

moze wejde pozniej... o ile nie zasne ;)

cześć

u nas też pogoda nie za bardzo, jednak godzinny spacer zaliczony i wizyta u teściów, jednak nieudana, bo Maja nie toleruje nikogo poza mama i tata i na widok innych zaczyna płakać, kurcze, mam nadzieję, że szybko z tego wyrosnie, bo ostatnio za każdym razem jest płacz i jak ktoś przyjdzie i jak pójdziemy do kogos :(

reklama
pycha to ty fajnie masz! ja to bym zwariowala chociaz hubert jak sie wkurzy albo jest zmeczony to tylko do mamy nawet u tatusia kochanego nie chce siedziec i tak tzreba go nosic az do mometu jak przyjdziemy do domu wtedy lulu. i pada natychmiast. a ile ma maja?

Do góry