reklama
Pycha
mama Mai i Marty
mordziulka ale słodziutki twój skarbek
A żeby zmniejszyc to zdjęcie to wejdź w edytuj i po [img wpisz width=500 height=375
A żeby zmniejszyc to zdjęcie to wejdź w edytuj i po [img wpisz width=500 height=375
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
sluchajcie juz umiem!!!!!!!! nie bede nastepnych stron psuc!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
przystojny to mezus a ladniutki synus???????? wiem wiem!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
halo halo jest tu kto? jeszcze spicie???? my juz po sniadanku ale tez chetnie bym sobie pospala!jak hubert spac kolo 10 pujdzie to sioe z nim poloze! nie wiem czy jutro na rehabilitacje pojedziemy bo hubert kicha i dycha ze strasznie jeszcze takiego kaszlu nie mial! dobrze ze goraczki nie ma
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kobitki ja wiem ze jest niedziela i trzeba odpoczac ale moze napiszecie chociaz dwa slowka!!!!!!!!! ja siedze w domciu maz pojechal do rodzicow ja nie pojechalam bo hubert chory i zaraz na zastrzyk jedziemy. moze sie jeszcze dzis doczekam jakiejs wiadomosci!?
hej :laugh:
No mordziulka masz racje... niedziela trzeba odpoczac (tez od komputera). U nas wszystko dobrze (tylko pogoda do d..., znowu pada snieg, nasypalo juz 10 cm!!!! a miala juz byc wiosna) na dodatek strasznie sie dzis czuje, zaczely sie ciezkie dni : 8) . Hubercik a Ty kawalerze wracaj szybko do zdrowia ;D :-*
moze wejde pozniej... o ile nie zasne
No mordziulka masz racje... niedziela trzeba odpoczac (tez od komputera). U nas wszystko dobrze (tylko pogoda do d..., znowu pada snieg, nasypalo juz 10 cm!!!! a miala juz byc wiosna) na dodatek strasznie sie dzis czuje, zaczely sie ciezkie dni : 8) . Hubercik a Ty kawalerze wracaj szybko do zdrowia ;D :-*
moze wejde pozniej... o ile nie zasne
Pycha
mama Mai i Marty
cześć
u nas też pogoda nie za bardzo, jednak godzinny spacer zaliczony i wizyta u teściów, jednak nieudana, bo Maja nie toleruje nikogo poza mama i tata i na widok innych zaczyna płakać, kurcze, mam nadzieję, że szybko z tego wyrosnie, bo ostatnio za każdym razem jest płacz i jak ktoś przyjdzie i jak pójdziemy do kogos
u nas też pogoda nie za bardzo, jednak godzinny spacer zaliczony i wizyta u teściów, jednak nieudana, bo Maja nie toleruje nikogo poza mama i tata i na widok innych zaczyna płakać, kurcze, mam nadzieję, że szybko z tego wyrosnie, bo ostatnio za każdym razem jest płacz i jak ktoś przyjdzie i jak pójdziemy do kogos
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
pycha to ty fajnie masz! ja to bym zwariowala chociaz hubert jak sie wkurzy albo jest zmeczony to tylko do mamy nawet u tatusia kochanego nie chce siedziec i tak tzreba go nosic az do mometu jak przyjdziemy do domu wtedy lulu. i pada natychmiast. a ile ma maja?