reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam jestem mama miedzy innymi Kuby urodzonego 1 listopada 2002 roko, poza tym mama blizniakow urodzonych 30 pazdziernika 2006, pozdrawiam wszystkie "tutejsze" mamuski ;)

reklama
Witam,
Hej jestem mamą Wiktorii ur 13 stycznia 2002 i Tatiany z maja 2007:)
widzę, ze watek malutki........no ale szkrabów z 2002nie brakuje więc pewnie jest szansa na rozrastanie się wątku:-)
Napiszcie co tam słychać w Nowym Roku:)

Jak miło, że przybyła do nas kolejna mamusia 2002!:tak: Witamy! Wątek faktycznie jest malutki , bo jesteśmy tak trochę ukryte ale niebardzo wiemy jak przenies nas na wątek główny i może wtedy znalazłoby nas więcej mam:-( U nas dziś piękna zimowa pogoda, za oknem sypie śnieg i niesamowicie zimno:tak: Dzieciaki są w siódmym niebie!!!:-)

Jestem także na innym forum tam są mamuśki maluszków z maja 2007..........ale powiem szczerze ze jestem tu trochę zgubiona........bo szata graficzna całkiem inna:)
zaraz popatrzę jak można ten watek umieścić na stronie głównej.........a jak nie popytam koleżanki............choć w sumie od takich spraw powinien być administrator tego forum.........:crazy:

U nas w sumie nie ma śniegu.......... i zimno strasznie ( mieszkam w woj. łódzkim:)
Wiki pojechała spać do babci właśnie......więc mam tylko jedną rozrabiarę w domu:)
Asik widzę, ze tez masz dwójeczkę w domu:) no i w przybliżonym wieku......napisz jak tam Twoje chłopaki?
Kubuś chodzi do zerówki?

ali 84 a jak tam Twoja gromadka?

Ostatnia edycja:
Paula13 asiulka271 próbowała skontaktować się z administratorem tego forum jednak nie dostała żadnej odpowiedzi więc narazie pozostaje nam liczyć na to, że mamusie 2002 odnajdą nas tutaj:tak: Moje chłopaczyska faktycznie w zbliżonym wieku do twoich dziewczynek!!!!:-)Twoja córeczka chodzi do zerówki? Kuba chodzi do szkoły do zerówki i jest tak średnio zadowolony- twierdzi, że w przedszkolu było fajniej:-)I podobnie jak twoja córeczka przerwę świąteczną spędza u babci ale Mateusz rozrabia za dwóch jak nie nawet za trzech więc nie mamy chwili spokoju;-) Czy twoja młodsza córka też taki zbójnik czy tylko ja mam takiego rozrabiaka w domu?:-D Jutro wybieramy się na sanki spożytkować trochę tego nadmiaru energii:-), bo u nas pięknie napadało i jutro podobno będzie znowu padać więc trzeba ten nagły atak zimy wykorzystać:tak: Ja też zapisałam się na wątek mam styczniowych 2007 ale jakoś bez echa i tak narazie z doskoku pojawiam się trochę to tu to tam. Może ten nasz malutki wątek się rozwinie i tutaj się zadomowie:tak:

Asik mam propozycję .........może załóżmy nowy watek po prostu skoro admin nie reaguje??????
Tu są tylko 3 stronki........a tak jak mówisz na stronie głównej mamy szanse na większy kontakt z mamami które mają dzieciaczki 2002r
wkleimy tu na końcu link na nowy wątek dla starych użytkowniczek tego tematu......

więc jaka decyzja????????

reklama
Paula 13 jeśli o mnie chodzi jestem w 100% za!!!:tak: To może skoro to twój pomysł zostałabyś administratorem naszego nowego wątku?:tak: bo ja tak szczerze mówiąc w tych wszystkich komputerowych sprawach się niebardzo orientuję:zawstydzona/y:

Do góry