reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
...................
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam,
Hej jestem mamą Wiktorii ur 13 stycznia 2002 i Tatiany z maja 2007
widzę, ze watek malutki........no ale szkrabów z 2002nie brakuje więc pewnie jest szansa na rozrastanie się wątku:-)
Napiszcie co tam słychać w Nowym Roku
Hej jestem mamą Wiktorii ur 13 stycznia 2002 i Tatiany z maja 2007
widzę, ze watek malutki........no ale szkrabów z 2002nie brakuje więc pewnie jest szansa na rozrastanie się wątku:-)
Napiszcie co tam słychać w Nowym Roku
Jak miło, że przybyła do nas kolejna mamusia 2002! Witamy! Wątek faktycznie jest malutki , bo jesteśmy tak trochę ukryte ale niebardzo wiemy jak przenies nas na wątek główny i może wtedy znalazłoby nas więcej mam:-( U nas dziś piękna zimowa pogoda, za oknem sypie śnieg i niesamowicie zimno Dzieciaki są w siódmym niebie!!!:-)
Paula 13
mama Wiki i Tati
Jestem także na innym forum tam są mamuśki maluszków z maja 2007..........ale powiem szczerze ze jestem tu trochę zgubiona........bo szata graficzna całkiem inna
zaraz popatrzę jak można ten watek umieścić na stronie głównej.........a jak nie popytam koleżanki............choć w sumie od takich spraw powinien być administrator tego forum.........
U nas w sumie nie ma śniegu.......... i zimno strasznie ( mieszkam w woj. łódzkim
Wiki pojechała spać do babci właśnie......więc mam tylko jedną rozrabiarę w domu
Asik widzę, ze tez masz dwójeczkę w domu no i w przybliżonym wieku......napisz jak tam Twoje chłopaki?
Kubuś chodzi do zerówki?
ali 84 a jak tam Twoja gromadka?
zaraz popatrzę jak można ten watek umieścić na stronie głównej.........a jak nie popytam koleżanki............choć w sumie od takich spraw powinien być administrator tego forum.........
U nas w sumie nie ma śniegu.......... i zimno strasznie ( mieszkam w woj. łódzkim
Wiki pojechała spać do babci właśnie......więc mam tylko jedną rozrabiarę w domu
Asik widzę, ze tez masz dwójeczkę w domu no i w przybliżonym wieku......napisz jak tam Twoje chłopaki?
Kubuś chodzi do zerówki?
ali 84 a jak tam Twoja gromadka?
Ostatnia edycja:
Paula13 asiulka271 próbowała skontaktować się z administratorem tego forum jednak nie dostała żadnej odpowiedzi więc narazie pozostaje nam liczyć na to, że mamusie 2002 odnajdą nas tutaj Moje chłopaczyska faktycznie w zbliżonym wieku do twoich dziewczynek!!!!:-)Twoja córeczka chodzi do zerówki? Kuba chodzi do szkoły do zerówki i jest tak średnio zadowolony- twierdzi, że w przedszkolu było fajniej:-)I podobnie jak twoja córeczka przerwę świąteczną spędza u babci ale Mateusz rozrabia za dwóch jak nie nawet za trzech więc nie mamy chwili spokoju;-) Czy twoja młodsza córka też taki zbójnik czy tylko ja mam takiego rozrabiaka w domu? Jutro wybieramy się na sanki spożytkować trochę tego nadmiaru energii:-), bo u nas pięknie napadało i jutro podobno będzie znowu padać więc trzeba ten nagły atak zimy wykorzystać Ja też zapisałam się na wątek mam styczniowych 2007 ale jakoś bez echa i tak narazie z doskoku pojawiam się trochę to tu to tam. Może ten nasz malutki wątek się rozwinie i tutaj się zadomowie
Paula 13
mama Wiki i Tati
Asik mam propozycję .........może załóżmy nowy watek po prostu skoro admin nie reaguje??????
Tu są tylko 3 stronki........a tak jak mówisz na stronie głównej mamy szanse na większy kontakt z mamami które mają dzieciaczki 2002r
wkleimy tu na końcu link na nowy wątek dla starych użytkowniczek tego tematu......
więc jaka decyzja????????
Tu są tylko 3 stronki........a tak jak mówisz na stronie głównej mamy szanse na większy kontakt z mamami które mają dzieciaczki 2002r
wkleimy tu na końcu link na nowy wątek dla starych użytkowniczek tego tematu......
więc jaka decyzja????????
reklama