reklama
gaga
uzależniona
Mdzia jak pytamy mała jak ma tata na imie to mówi tatuś, a mama ma na imię mamusia :-):-):-)
a jak k pyta ją w sklepie co kupimy mamusi to mówi "piwo"
i ostatnio jej się ubzdurało jak ją upominam to ona do mnie "mamusiu nie mów, nie mów mamusiu teraz"
a ostatnio mówi do mnie mamuśka
a jak k pyta ją w sklepie co kupimy mamusi to mówi "piwo"

i ostatnio jej się ubzdurało jak ją upominam to ona do mnie "mamusiu nie mów, nie mów mamusiu teraz"
a ostatnio mówi do mnie mamuśka

słowiczek
mama pisklaczków
dobre to Michasi "dupa ja" 

Mądre te nasze dzieciaczki, hihihihihihi, faceci powinni być dumni szczególnie z tego piwa...

A mój Łuki chodzi po domu i śpiewa : PI PA PI PA PI PA.........;-)

Mądre te nasze dzieciaczki, hihihihihihi, faceci powinni być dumni szczególnie z tego piwa...

A mój Łuki chodzi po domu i śpiewa : PI PA PI PA PI PA.........;-)
MADZIA
mama majuni i groszka
próby nocnikowe:
maja gdzie zrobiłas siku pytam : ,,ulalalallala" daleko ....;-)"odpowiada
maja czemu nie wołasz do nocnika : ,,cziasu nie ma ciosie (czyt. prosze) pani
"
siedzi i rysuje : tratata raz dwa baj baj - normalnie czasem rece opadaja ze smiechu
maja gdzie zrobiłas siku pytam : ,,ulalalallala" daleko ....;-)"odpowiada
maja czemu nie wołasz do nocnika : ,,cziasu nie ma ciosie (czyt. prosze) pani

siedzi i rysuje : tratata raz dwa baj baj - normalnie czasem rece opadaja ze smiechu
gaga
uzależniona
a propos śpiewania w teletubisiach lala chyba śpiewa "nie ma gdzie usiąść" i Maja czasami tez tak "nie ma usiąść, nie ma usiąść"
albo, to też z teletubków, śpiewa piosenkę o Zuzi (naszym kocie) "zuzia, zuzia, zuzia ..." i takie też są piosenki o mamie i tacie :-)
albo, to też z teletubków, śpiewa piosenkę o Zuzi (naszym kocie) "zuzia, zuzia, zuzia ..." i takie też są piosenki o mamie i tacie :-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
ale się nasze sierpniaczki rozgadały
i rozśpiewały
rewelacja!!
Bartek też już wszystko powtarza i nawija jak nakręcony.. wczoraj jak jechaliśmy samochodem to przez 15 minut śpiewał
w reperturze ma piosenke z bajki Autobusy, Little People, Teletubisiów, a dzisiaj się zabral za Arkę Noego (kiedyś z siostrą J puścili to na full i tańczyli - układy choreograficzne z wykorzystaniem różnych przyrządów, np. kredek :-):-):-))
moja mama kupiła mu jajko niespodziankę i w środku byl jakiś fatalny ludzk, więc mama skwitowała "ale fujara" - i Bartek teraz chodzi i powtarza, a jak mówię, ze Bartek jest fujara to woła "fusiara nie!!"
a przyjaciel to psiapsiaciel (albo coś koło tego)
mamy jeszcze pozostałości po mówieniu sylabami i tu hit mojej siostry:
duża pani to DUUUPAAA (kiedyś krzyknał tak na widok rzeczywiście dużej pani w sklepie)

Bartek też już wszystko powtarza i nawija jak nakręcony.. wczoraj jak jechaliśmy samochodem to przez 15 minut śpiewał

moja mama kupiła mu jajko niespodziankę i w środku byl jakiś fatalny ludzk, więc mama skwitowała "ale fujara" - i Bartek teraz chodzi i powtarza, a jak mówię, ze Bartek jest fujara to woła "fusiara nie!!"
a przyjaciel to psiapsiaciel (albo coś koło tego)
mamy jeszcze pozostałości po mówieniu sylabami i tu hit mojej siostry:
duża pani to DUUUPAAA (kiedyś krzyknał tak na widok rzeczywiście dużej pani w sklepie)
gaga
uzależniona
skaba to tak jak u nas, mała gada tak że czasem uszy puchną i też tak zaprzecza "pójdziem nie" zawsze nie jest na końcu nie na początku
no i najlepsze wyrazy to jak mamie się czasem przeklnie
ale już się ostro z K pilnujemy ale teraz czeka nas remont więc Maja może łąciny podłapać :-)
no i najlepsze wyrazy to jak mamie się czasem przeklnie

reklama
Podziel się: