reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kociu, zrobiło sie chłodno i rzeczywiscie to jest problem, Kaji ulubiona pozycja to na brzuchu z podkurczonymi kolankami. Niecierpi sie przykrywac czymkolwiek bo od kwietnia spała tylko w pajacyku lub rampersie ze wzgledu na to iz było ciepło.
Zeszłej zimy pakowałam ją do śpiworka. Mimo iż spi w łóżeczku u nas w pokoju.
Właśnie teraz ogladam Allegro i szukam jej spiworka na tą zimę. Widze że sprzedają śpiworki i dla 4 latków wiec mysle ze nie bedzie problemu. Sa obszerne i mam nadzieje ze rozwiaza nasz problem.
Zeszłej zimy pakowałam ją do śpiworka. Mimo iż spi w łóżeczku u nas w pokoju.
Właśnie teraz ogladam Allegro i szukam jej spiworka na tą zimę. Widze że sprzedają śpiworki i dla 4 latków wiec mysle ze nie bedzie problemu. Sa obszerne i mam nadzieje ze rozwiaza nasz problem.
Tasha22
Fanka BB :)
Śpiworek to świetna alternatywa dla rozkopujących się w czasie snu dzieciaczków ja mam swój od początku dostałam go w prezencie jest na 110cm i się nie sprawdził Adrian nawet teraz nie chce w nim spać często się rozbudza kopie złości się a szkoda bo bym miała pewność że się nie odkrył teraz zazwyczaj śpi w pajacyku ale sama nie wiem jak to będzie w te zimniejsze dni chyba zacznę z nim spać :-) i będę go przykrywać.
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Tasha, wlasnie obserwuje Kaje i widze jak kreci sie w kolo i zmienia pozycje co 10 minut, zastanawiam sie nad spiworkiem ale mozliwe ze kupie jej cieplejsze pajacyki (polarkowe). W pajacyku plecki sie nie odkryja a i stopki beda zapakowane.
U mnie spiworek super sie sprawdzal ale teraz roznie moze byc.
U mnie spiworek super sie sprawdzal ale teraz roznie moze byc.
Sluchajcie, a my spiworkow uzywamy od pierwszego dnia zycia do teraz i jestem naprawde super zadowolona, mam dwie wersje - cieplejsza i zimniejsza, reguluje tez ew. sama pizamka (dlugi, krotki rekaw itp) Troche sie balam o wstawanie, ale wiekszosc spiworkow ma rozpinany na guziczki dol i ja po prostu zasuwam suwak a dol zostawiam otwarty, takze Julka moze zawsze wstac. A ja mam spokoj i nie musze co chwile zagladac, bo wiem ze obraca sie na lozku non stop i pod koldra czy kocykiem to raczej dlugo spokojnie by nie polezala...
Takze naprawde polecam spiworki, kupujcie tylko duzo na wyrost, ja mam kupione wiosna na 90cm i juz sa malawe
Takze naprawde polecam spiworki, kupujcie tylko duzo na wyrost, ja mam kupione wiosna na 90cm i juz sa malawe
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Jagusiu, jakiej masz firmy ten spiworek? Interesuje mnie ten suwak, swietna sprawa!
Jeden mam taki (dokladnie taki kolor - z przodu suwaczek na dole guziczki, na nastepnej stronie sa informacje o dlugosci itp): Insert title here a drugi bezmarkowy, lzejszy. Obydwa rownie funkcjonalne, choc ten stokke jest duzo cieplejszy, ale nie zimowy.
reklama
Podziel się: