reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Moj Witek jest strasznym wiercipieta i potrafi nawet wstac w nocy wcale sie nie budzac;-) Mimo tego ostatnio zaryzykowalam i kupilam mu spiworek bo wiecznie byl rozkopany.Juz kiedys spal w spiworku ale z niego wyrosl a poza tym na lato ubieralam go tylko w pajacyki.Teraz powiem wam ,ze jestem mile zaskoczona bo spi w tym nowym swietnie i nawet potrafi wstac w nim, wiec nie ma problemu
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Rzeczywiscie najlepszym rozwiązaniem będzie spiworek,u nas w pokoju czasem jest zimno a mały rozkopuje się na miętnie nawet jak z nami spi...naprzemian będziemy spać w śpiworku albo w polarkowym pajacyku,zaleznie od temperatury.
:-(Bylam dzisiaj z Mikim na wizycie u lekarza, pierwszej po przyjezdzie tutaj i dostalismy skierowanie do poradni kardiologicznej, bo maly ma szmery w sercu. Niby pani doktor mowila zeby sie nie denerwowac, ale same rozumiecie, jak tu sie nie denerwowac, jak sobie pomysle ze cos mogloby byc nie tak...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Martuska,nie panikuj,tylko leć na badania a najlepiej do innego lekarza,niech to potwierdzi! Wiesz jak nasi lekarze potrafią człowiekowi namieszać? Patrz,ja uwierzyłam jednemu że jestem bezpłodna i cholewcia Oliś daj Boże ma już 14 miesięcy;-)
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Martusiu, wiem jak to jest mówić nie martw sie... jesli chodzi o wlasne dziecko... trzymamy kciuki i WIERZYMY ze wszystko bedzie ok!!!
Ja WIEM ze wszystko bedzie w wporzadku, ale tak czy owak sie martwie, bo trudnoby bylo sie nie martwic o wlansnego babla. Zarejstrowalam sie juz do kardiologa na 25 wrzesnia, w poniedzialek musze jeszcze isc po skierowanie na EKGnie wyobrazam go sobie pod tymi kabelkami. Ale jak trzeba to trzeba:-(
reklama
A ja sie z kolei bardzo denerwuje, bo Maryska ma powiekszone wezly chlonne. Smsowalam dzisiaj z jej pediatra i ona twierdzi, ze to moze byc od zabkowania, ale ja sie tak strasznie boje, ze przyczyna moze byc inna... Kurcze, zaczekam do poniedzialku i jeszcze sie z nia skontaktuje, niech ja obejrzy, ale moze macie jakies doswiadczenie w tej kwestii?!
Podziel się: