reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IWA mleczno-ryżowych nie wolno bo zaraz bedziesz mić wysypkę albo boleści ale samą ryżową o różnych smakach to można a nawet trzeba ,bo samym mlekiem i to jeszcze odtłuszczonym dziecko sobie nie poje.
I ja też kochana mam nadzieje ze teraz wszystko ustąpi a wychodzi jednak z tego że Oskarek jest najbardziej alergicznym dzieckiem od tamtej dwójki
ja dziś jeszcze mówiłam o zupkach i deserkach i są zalecane naszym dzieciom ,żeby jednak miały jakieś wartości odżywcze bo inaczej to nabawią się anemii.Także choć piszę że po 4 miesiącu to ja już podaję ,jedynie co wiem czego nie podawać to soczku z winogronem ,tak go uczuliło że aż wargi mu spuchły
I ja też kochana mam nadzieje ze teraz wszystko ustąpi a wychodzi jednak z tego że Oskarek jest najbardziej alergicznym dzieckiem od tamtej dwójki
ja dziś jeszcze mówiłam o zupkach i deserkach i są zalecane naszym dzieciom ,żeby jednak miały jakieś wartości odżywcze bo inaczej to nabawią się anemii.Także choć piszę że po 4 miesiącu to ja już podaję ,jedynie co wiem czego nie podawać to soczku z winogronem ,tak go uczuliło że aż wargi mu spuchły
Wiolciu, mojego maluszka tez wysypuje, ale nie wiem po czym, bo juz teraz daje mu tylko mleczko a on dalej kroszczaty. jak wysypie po jakims jedzonkui, to ile te krostki sie utrzymuja?
A jak dawalam mu jabluszko to jak jadl to mial caly policzek (tylko 1 ) w czerwonych punkcikach, ale juz za chwilke nie bylo nic. Czy to moze byc alergia?? Bo ja to w tych sprawach zupelnie zielona jestem
A jak dawalam mu jabluszko to jak jadl to mial caly policzek (tylko 1 ) w czerwonych punkcikach, ale juz za chwilke nie bylo nic. Czy to moze byc alergia?? Bo ja to w tych sprawach zupelnie zielona jestem
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
jejku jejku,biedactwom chorym życzymy zdróweczka i przesyłamy buziaczki!
Kurcze u Nas chyba zabki sie zaczynaja po malu..od rana sie slini i gryzie wszystko co ma pdo reka a najbardziej wciaga gryzaka i szoruje ostro w buzi,poza tym jest marudna i nei cche spac.:-( juz 3 razy ja przebieralam od tej sliny wszystko mokre....po malu mam dosc choc to dopiero poczatek...pewnei bede musiala isc do apteki i kupic jakas masc,zel..
Ja już też mam dosyć, wczoraj jeszcze jakoś Mikołaj spał, ale dziś właśnie dopiero co zasnął, cały dzień mendzi, ciekawe jak długą drzemkę sobie zrobi?? pozatym, podobnie jak u Ciebie Wiki, mały wsadza sobie do buźki wszystko co podejdzie mu pod rękę, jak już nie ma co to własną piąstkę, potrafi calusią wsadzić do buzi, mieszać w niej, do tego stopnia, że zdaża mu się mieć odruchy wymiotne, przez to też kilka razy mi ulał, dziś już dwa razy go przebierałam, a pieluchy tetrowe, którymi, go wycieram, jeszcze trochę, a będzie można dosłownie wydżymać
mamuśki musimy uzbroić sie w cierpliwość, z drugiej strony ciekawe co czują nasze maleństwa(przecież te ząbki muszą przebić sie przez dziąsełka), bo jak mnie boli ząb to najlepiej sie do mnie nie zbliżać bo zabijęokropny ból-jak oni czują podobnie to wspólczuję tym małym okruszkom
reklama
Podziel się: