reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A my właśnie wróciliśmy od naszego pana doktora i zmieniamy mleko na Nutramigen .Mam już dwie noce nieprzespane z misiem bo tak go swędziało .Nie ma rady musimy stosować ten elocom przez 10 dni .Ale dalej kąpiemy w krochmalu ponieważ bardzo pomogło na główce i nogach .A teraz wyskoczyło na buźce i strasznie się drapie
M
megii*
Gość
Kurcze tyle tych dzieci teraz chorych i te antybiotyki takie małe i już to świństwo, mój Michał ma już za sobą 4 rodzaje antybiotyku w tym jeden w zastrzykach
A nasze noce ostatnio są koszmarne, nigdy nie były fajne bo co 2 godziny papu, nawet zaczęłam wieczorami dawać kaszkę (zjadał 150) i nic 2 godz. mijały i Miś znowu głodny.
Ale teraz budzi się z płaczem co 30-45 min i muszę nosić, a i czasami długo bo nie pozwala się odłożyć, cholewcia to chyba ząbki idą, a ja już jestem na skraju wyczerpania. Teraz chyba nockę odsypia ( o dziwo) bo śpi już 2 godzinkę
A nasze noce ostatnio są koszmarne, nigdy nie były fajne bo co 2 godziny papu, nawet zaczęłam wieczorami dawać kaszkę (zjadał 150) i nic 2 godz. mijały i Miś znowu głodny.
Ale teraz budzi się z płaczem co 30-45 min i muszę nosić, a i czasami długo bo nie pozwala się odłożyć, cholewcia to chyba ząbki idą, a ja już jestem na skraju wyczerpania. Teraz chyba nockę odsypia ( o dziwo) bo śpi już 2 godzinkę
M
megii*
Gość
Dziś się zaopatrzyłam :-) , mam nadzieję że pomogą
M
megii*
Gość
Jeny dziewczyny albo moje dziecko odsypia nieprzespane noce albo Mu się dzięń z nocą poprzestawiał bo śpi od 13,30 do teraz z przerwą na papu o właśnie zaczął coś marudzić więc pędzę.
Megi jakis dzien taki bo moja Julcia tez dzis straszny spioszek a jak sie obudzi to marudzi ze chce do cyca i potem znow lulu, wlasnie sie obudzila i ja teraz z mezem "meczymy" by w nocy spala, czyli: lezenie na brzuszku, samolocili, gimnastyka wszystko inne na co bedzie miala sily :-)
reklama
Podziel się: