reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Olu , ja myśle że najważniejsze jest żebyś cwiczyła w domu.Jeśli ta znajoma będzie ci pokazywać ćwiczonka to jest ok pod warunkiem ze są one robione w kierunku WNM.

reklama
A my właśnie wróciliśmy od naszego pana doktora i zmieniamy mleko na Nutramigen .Mam już dwie noce nieprzespane z misiem bo tak go swędziało .Nie ma rady musimy stosować ten elocom przez 10 dni .Ale dalej kąpiemy w krochmalu ponieważ bardzo pomogło na główce i nogach .A teraz wyskoczyło na buźce i strasznie się drapie

My też właśnie wróciłyśmy od naszej pani doktor i Niunia jest przeziębiona (na szczęście nie ma zmian w oskrzelach), ale ma bardzo brzydkie gardełko i dostaliśmy antybiotyk...:-(

Kurcze tyle tych dzieci teraz chorych i te antybiotyki takie małe i już to świństwo, mój Michał ma już za sobą 4 rodzaje antybiotyku w tym jeden w zastrzykach :wściekła/y: :wściekła/y:

A nasze noce ostatnio są koszmarne, nigdy nie były fajne bo co 2 godziny papu, nawet zaczęłam wieczorami dawać kaszkę (zjadał 150) i nic 2 godz. mijały i Miś znowu głodny.
Ale teraz budzi się z płaczem co 30-45 min i muszę nosić, a i czasami długo bo nie pozwala się odłożyć, cholewcia to chyba ząbki idą, a ja już jestem na skraju wyczerpania. Teraz chyba nockę odsypia ( o dziwo) bo śpi już 2 godzinkę :szok:

zalujemy Nastusi i Michalka, biedaczki na antybiotykach jada:-(
i rzeczywiscie Vibrucol jest fajny nam pomaga gdy mala jest niespokojna, za duzo wrazeń albo po szczepionce

Jeny dziewczyny albo moje dziecko odsypia nieprzespane noce albo Mu się dzięń z nocą poprzestawiał bo śpi od 13,30 do teraz z przerwą na papu :szok: o właśnie zaczął coś marudzić więc pędzę.

Megi jakis dzien taki bo moja Julcia tez dzis straszny spioszek a jak sie obudzi to marudzi ze chce do cyca i potem znow lulu, wlasnie sie obudzila i ja teraz z mezem "meczymy" by w nocy spala, czyli: lezenie na brzuszku, samolocili, gimnastyka wszystko inne na co bedzie miala sily :-)

reklama
Biedne maleństwa, ale się nacierpią. Wiolu, mój jest od drugiego miesiąca na Nutramigenie. Mam nadzieję, że to mleczko przyniesie ulgę Oskarkowi. A nie wiesz Wiolu, czy przy tym mleku można podawać kaszki mleczno-ryżowe?

Do góry