reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

NIKUSIU BRAWO PIERWSZYCH ZĄBKÓW ,JESTEŚ CHYBA PIERWSZYM MALUSZKIEM KTÓREMU JUŻ WYSKOCZYŁY ZĄBKI:-) :-) .Oj musi to strasznie swędzieć.Mój na razie wkłada czasamiobydwie piąstki do buzi tak go swędzą dziąsła

reklama
Moj maly tez bierze witaminki tzn. B1 i jest juz duzo spokojniejszy niz kiedys, choc nie wiem czy to faktycznie od tego:confused: poza tym tak jak maly Kaji ciagle ulewa i jak nie spi to kreci sie nonstop:tak:(podobno jedno z drugim sie wiaze i te ruchliwe dzieci niestety ulewaja)
Co do czopkow to ja dawalam viburcol jak mial okolo miesiaca i miewal kolki ale na niego w ogole niedzialal:baffled:(na szczescie tamte czasy odeszly w zapomnienie);-)

KajuMaju no faktycznie należą się brawa dla Nikusia za ząbalki :-)
U nas po B1 i B6 Michał jest spokojniejszy i spi dużo ale niestety nie sam :-( a jak nie śpi to sam też nie lubi byc, trzeba stale Go zabawiac a nocki prawie się nie zmieniły, były coś ze dwie co obudził się tylko 2 razy a tak to max co 2 godzinki :-(

Oj Megii, wspolczuje, moj Miki spi w nocy ladnie. Nie budzi sie wcale, czasami raz ok 4.30 i pozniej dopiero rano. Tylko jedna nocke mial, ze sie budzil co 3 godz, ale to bylo po szczepionce, wiec i tak myslalm ze bedzie gorzej. A najlepsze jest to ze zaczal przesypiac mi nocki w momencie kiedy moja mam wyjechala. Doslownie z dnia na dzien:tak: Jakie madre chlopaczysko, wiedzial ze mamusia musia sie wysypiac:-)

reklama
Do góry