reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
No właśnie,ja mam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej z podejrzeniem wzmozonego napięcia i krzywieniem ciała na prawą stronę.Może mam zapytać o te witaminki skoro tak pomagają?

Hmmmmmm Olu to jest tak.Z tego co wiem to twoja dzidzia jest słodka od początku i nie płakała tak jak nasze dziciątka moje i megi.Zapytaj sie bo przecież to nie szkodzi.Ja to dostałam bo moja jest strasznie płaczliwa i nie mieliśmy praktycznie zycia w domu.To naprawde był koszmar.Gdy stwierdziła Pani doktor te wzmożone napiecie to zapytała sie czy płacze często i wtedy dała nam te witaminki oprócz tego moja malutka miała drgawki .

U nas tez niestety dzidzia-beksa .... Codziennie doslownie staje na glowie, zeby Niki byl spokojny. Jak nie spi i lezy to caly czas jego cialo jest w ruchu. Kopie nogami i wywija rekoma. Czasem ciezko go przewinac albo przebrac .
CZY TO MOZE BYC WLASNIE WZMOZONE NAPIECIE MIESNI ??

Oprocz placzu Nikus rowniez duzo i czesto ulewa i nieznosi byc sam...

Poza tym wlasnie zaczely mu sie pojawiac pierwsze zabki ! ( dwie dolne jedynki)

:errr::errr::errr:

Kaja, moze twoj maly jest taki marudny wlasnie ze wzgledu na te zabki. Mojej kolezanki syn, przy zabkowaniu ial klesyczne grypowe obiawy, lacznie zwymiotami. A tak przy okazji, PIERWSZE ZABKI!!! strasznie szybko:tak: :tak: :tak: Brawo Niki

Kaja - sa specjalne czopki ziolowe VIBURCOL (polska nazwa) wlasnie na bole zwiazane z zabkowaniem, marudnosc itd. Naprawde pomagaja, i tak jak pisze - homeopatyczne...nic innego procz melisy i takich tam innych. Moja mala byla kiedys niespokojna, zaserwowalam jej taki czopeczek (swoja droga dziwie sie jak dzieci wkladanie tych czopkow latwo znosza:confused: ) i spala jak susel, obudzila sie usmiechnieta:)

polecam czopki vuburcol mój jak też bardzo marudzi ( strasznie swędzą go dziąsła) daje mu połóweczkę i dzidza śpi zadowolona jednakże staram się nie dawać mu ich za często dopiero jak już nic nie pomaga

To moje dziecko czopków nienawidzi....wydala go zaraz jak tylko mu włożę i płacze...Ale Viburcolu nie stosowalam jeszcze...Kaju25,znam problemy Nadii-czytałam co pisalaś;u nas z kolei nie ma płaczów,tak naprawdę to mały jeszcze od początku nie pokazał jak sie płacze tylko czasem sie drze albo pokrzykuje...problem jest z zacisniętymi piąstkami i jak leży to głowę przekrzywia na prawo,poza tym często wygina ciało w łuk,robi taki niby mostek i tez non stop macha łapkami i nóżkami jak Niki KajiMaji...16 tego mamy wizyte w poradni to zapytam czy te witaminki to tylko na nerwowość się podaje czy też na napięcie mięsni...

reklama
Do góry