reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Wiolu jakoś mi umknęły Oskarkowe kłopoty ze skórą:confused: Mam nadzieję, że i u nas miną.

reklama
kurczę szkoda mi tych naszych maluszkow,zawsze cos sie musi przytrafic...:-(
życzymy wsyztskiego dobrego i żeby w koncu wszystkie maluszki były zdrowe:-)

K@SIEK dobry lekarz który zajmuje się alergiami to TYLEC z Libertowa ale jak przyjmuje to nie mam pojęcia .Tylko słyszałam że badania na alergie to najlepiej zrobićjak dziecko jest starsze.

Kasiu,to u nas w takim razie może byc cos innego,bo na buzi i w zgięciach nie ma zmian...co do tego panelu pediatrycznego,to mi lekarka poradziła zrobic badanie z krwi,koszuje 60 zł,ale nie pamiętam nazwy...:zawstydzona/y: :eek: jutro ci napiszę bo mam zapisane na kartce tylko musze ją znaleźć...to badanie wskazuje na jakie mniej wiecej alergeny organizm reaguje. Wybierz sie kochana do alergologa,jednak specjalista najepiej doradzi jaka pielęgnacje w danym przypadku stosować:tak: u nas w Płocku dobrego alergologa dziecięcego ze świecą szukać:wściekła/y: :sick: ale znajdę bo nie moge patzrec jak małego swędzi skóra i jak sie męczy...
A co do Zyrtecu to raczej na atopowe zapalenie skóry niewiele pomoże...raczej zmniejszy tylko świąd,Olis łyka w kropelkach od ponad tygodnia a poprawy nie ma...

Moja siostra ma AZS .Jak wiadomo jeszcze sie nie udało tego wyleczyć można to jedynie podleczyć.Stosował już chyba wszystko co jest na rynku.Teraz to już sie przyzwyczailismy.Jak jest za ciepło w domu to ją bardziej obsypuje,jak jest za zimno to tak samo.A pozatym dieta .......Jesli to AZS to wam dziewczyny współczuje.

Dziewczyny powiedzcie jak śpią wsze maluchy...bo zaczynam się martwić:eek: moja idzie spać około 19 i budzi się co godzinę o 20- 21 -22 krzyczy jakby jej się krzywda działa - płacze biore ją na ręce przytulam i jest spokój..wczesniej spała normalnie całą noc spokojnie a od pewnego czasu najpierw raz się budziła jakby sprawdzała czy ktoś jest a potem coraz częściej. teraz nawet w środku nocy - śpi w osobnym pokoju ale wcześniej nie było z tym problemu :confused: czy to moga byc ząbki?? prawde mówiąc nic tam nie widze gryzie gryzaczki i wszystko co złapie do buzi ale nie widze ząbków??...czy to normalne czy może coś się dzieje złego a ja nie wiem co??:sick:

Emilinka przyznam szczerze,że nie wiem co to może być:baffled:..Wikunia śpi bardzo ładnei i prawie w ogóle się nie budzi chociaż czasami ma takie napady,że płacze przez sen ale to trwa około minutki...:confused:
hmm może jej się coś śni poprostu ,za duzo wrażeń w ciągu dnia ,kurcze pojęcia nie mam...:confused::baffled:

emillinko,u nas jest podobnie,tyle że Oliwier zasypia około 20 i budzi sie pierwszy raz tak ok 23,potem już często:sick: tyle,że spi z nami w pokoju,łóżeczko przystawiam do naszego łózka żeby nie wstawać w nocy. Właśnie zastanawiam się od czego mały sie budzi z wrzaskiem:confused: :baffled: jutro ide do pediatry,może ona mi coś pomoże,bo juz nie mam pomysłu:no: cholewcia,a może rzeczywiście to ząbki? Chociaz dolne wyszły u nas bez żadnych krzyków:confused:

reklama
Olciu napisz co Ci powie lekarka bo u nas też czasami tak Misio robi.
A co u z Allankiem, wiecie coś bo Agatka wczoraj miała opis na gg że Allanek ma gips??

Do góry