reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Jutro jak nie przejdzie to napewno pojde,tylko nie wiem czy dzisiaj jeszcze nie isc..niby po czopku jak jej dalam o 14 to spadla temp ale nie za duzo..kucze pierwszy raz ma goraczke i tez jestem spanikowana:-(..zobacze jak bedzie w nocy najwyzej na pogotowie pojedziemy tfu tfu oby nie...
Agar tez bym latała znawet z katarem tylko,ze Wikunia do dzisiaj byla zdrowa wiec nie mialam po co latac...wcale Ci sie nie dziwie,ze chodzisz czesto...kurcze biedne te nasze dzieci sa jak nie moga powiedziec co je boli:-(

reklama
Tulka ma już za sobą zapalenie fałdów głosowych i dwa razy miała zapalenie krtani :)

Trzymam kciuki aby Wikunia przespała spokojnie noc i wizyta lekarska nie była konieczna :)

Zdrowka dla naszych kochanych dzieciaczkow. WIKI - mam nadzieje ze goraczka spadla. Moze to zabki? Julinek tez tak mial, przedwczoraj 37,7, nic nie dawalam, wczoraj juz nie bylo temperatury. Ale bardzo jej zeby dokuczaja (tzn zeby ktorych jeszcze nie ma:)) i ma rozpulchnione cieple dziaselka. Sprowadz WIKI czy dziasla sa cieple, moze faktycznie od zabkow.
K@siek - bakteriom mowimy NIE:) Mam nadzieje ze wam wyniki sie poprawia, czy maly cos specjalnego dostaje na to? A co do brokulow to masz moze i racje, mnie uczono ze brokuly sa bleeee jezeli karmi sie piersia, wiec lepiej sobie je narazie odstawic.

Trzymajcie sie matusie dzielnie coby Swieta zdrowe nam byly;)

DUŻO ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH SKARBENIEK:-) :-)

Mój za to nie przesypia całych nocek ,może spowodowane to jest ogrzewaniem ??Już sama nie wiem ,budzi się do jedzenia a potem bawi się przez godzinkę ,półtora aja kimam nad nim

U nas też nieprzespane nocki a do tego mała wieczorem nie chce spać, zasypia coraz później np wczoraj z wielkim płaczem uśpiłam ją o 23:30:szok:a normalnie chodzi(-ła) o 19:30-20.No i co 1,5h pobudka w nocy i płacz :no: już sama nie wiem co jest tego powodem :confused::baffled: bo na pewno nie głód:no:

Duzo zdowka dla wszystkich naszych kolezanek i kolegow:tak:
Wiolu jesli to przez ogrzewanie to nawilzacz powietrza powinien pomoc, u nas bylo to samo:tak:

KASIEK my robimy prywatnie badania, nawet nie pomyślałam o NFZ, jednorazowo to znowuż nie taki duży koszt, choć nie omieszkam następnym razem poprosić o skierowanie.
A jeśli chodzi o samo złapanie siuśków, to ja przemywam go tylko chusteczką i złapane siuśki zaraz zaworzę do labolatorium. Pytałam labolatorkę to powiedziała, że jeśli wykryją jakieś bakterie wyhodowane na skórze to mi to zaznaczą. Choć sterylność na pewno nie zaszkodzi.

A co to się porobilo z naszymi dzieciaczkami że nie chcą spać w nocy? Może faktycznie za sucho w mieszkaniach? A może za dużą śpią w dzień?
U nas oprócz tego że Antoś często domaga się mleczka przez sen, to odpukać ładnie śpi w nocy.

WIKI AGAR dużo zdrówa dla Waszych skarbów!!

reklama
my kupilismy nawilzacz, poza tym w sypialni są zakręcone kaloryfery:confused::baffled:więc to chyba nie to, a w dzień mała śpi łącznie max 2h:szok::no: 2razy po godzinie albo i nie:eek:

Do góry