reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
No tak:tak: Na szczęscie już kilka tygodni nie musiałam stosować czopków-kupy idą czasem i dwie,trzy dziennie bez nich...:laugh2:

rany jak u nas byly te problemy kupkowe a pozniej sie naprawilo i maly robil bez pomocy, to ja sie z kazdej kupy cieszylam jak glupia. A teraz znowu ciezko,a le bedzie dobrze:tak: :-)

Wiki jak zaczelam robic normalnie kupy bo od 3 mc to z kazda kupa dzwonilam do Radka i pisalam do mamy hehe jak jakas wariatka:laugh2::laugh2::tak::tak:

A my mamy nadal problem z wielkim ciemiączkiem i nadal sie poci główka:-( :-( :-( czytałam ze to jakaś krzywica moze być.Wstrętne choróbska nas nie chcą opuścić:-( :-( :-(

Ja wam współczuje dziwczyny z tymi kupkami u maluszków.Jeszcze nie miałam tego typu problemu u małej.Napewno cięzko sie na to patrzy jak maleństwo sie męczy.......

U nas też niestety problemy kupkowe... w środę ugotowałam Niuni zupkę z marchewki i ziemniaczka, a w nocy obudziła się z płaczem, stękała i płakała już nie wiedziałam co robić, dałam jej soczku jabłkowego i w końcu poszło, ale całą noc miałam zarwaną, bo co 20 minut się budziła i płakała... Ale nie wiem dlaczego tak reaguje, bo codziennie je jabłko, więc nie powinna mieć problemów z kupką... Też zaczęłam jej podawać Lakcid, może pomoże...

to napewno im starsze tym miej problemu z kupkami,pozniej to beda robily takie Mega kupy hehe..:szok:
Iza u Nas tez po marchewce jest problem ale dzisiaj juz bylo ok nie dostala marchewki i kupka byla w miare ok...:tak:
Kaju kurcze ja nigdy nie przygladalam sie ciemiaczku wiec jestem zielona :baffled:w tym co piszesz..sadzilam,ze jest i samo zniknie a tu widze,ze tak nie jest..

reklama
Jejka,Kaju,może podawaj więcej witaminki D?
U nas dziś było MEGA obsranie,normalnie po pachy,cały bodziak najładniejszy w kupie!:szok: :tak: A leżał Oliś tak cicho na kanapie,ja go podnoszę a na plecach obsrakane,2gi raz tak się zarzyło...mówię wam,bieg do łazienki,jak tu zdjąc brudnego bodziaka,żeby miśka więcej nie upaskudzić:confused: :-D Operacja kąpiel i moja panika,aż się mały wystraszył i zaczął płakać...na szcęście mam mi pomogła i dzięki tej przygodzie Oliwek poszedł spać o 19 a nie o 20;-)

Do góry