reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Wlasnie dzisiaj na wizycie uslyszlalam od lekarza to samo..ze to normalne..i ze pewno mleczko w nosku sie zapchalo..a i odrchy podobno do miesiąca powinny ustapic..uff!troche mi ulzylo...Brianek ma sie bardzo dobrze i przybral juz 60 dkg:):)przez 2 tyg..kawal z niego chlopa:)

reklama
Mój synuś od dnia wypisania ze szpitala do wtorku, czyli przez 2 tyg i 1 dzień przybrał 970 gram ( żarłoczek mały :D )

Co do tego chrapania to moja dr mówiła, że to przez obrzęk śluzówki w nosku wywołany tą alergią na mleczko. Po tym co piszecie to już nie wiem od czego to chrapusianie. ???

OSKAREK wczoraj miał kolkę ,strasznie się prężył i nie mógł usnąć ,przemordowaliśmy się tak ze dwie godziny ale na szczęście przeszło i dzisiaj jest spokój .Zaaplikowaliśmy dzisiaj herbatkę plantex i były pierdziochy nie z tej ziemi ;D :laugh: :laugh:

Ewan a czy debridat jest bez recepty? bo znam ten lek ale nigdy go nie kupowalam a wiem ,ze jest swietny.Chyba przy nastepnej wizycie zapytam czy moge go dawac ::)

A ja mam pytanie co do proszku TROISTY.wlasnie naczytalam sie o tym jaki to jest swietny na kolki!..czy wiecie cos na ten temat???moze ktoras z was go podaje maluszkowi??????

debridat jest u nas na receptę, ja kupiłam po znajomosci bez, działa!

proszek troisty stosuje ale u małego działa dopiero po 2 godzinach, to stary, sprawdzony lek tylko nie wolno przesadzic iwonko, bo to ma działanie przeczyszczajace!

od niedzieli małumu trzeba pomagac czopkami przy zrobieniu kupki, jak długo on nie bedzie sam robił?????

reklama
Ja wybieram sie dzis z malym do lekarza ::) zapytam o ten debridat bo juz nie wiem co robic :( maly je na raty bo caigle go stawiam do pionu zeby mu sie odbilo, w koncu biedak sie meczy i przestaje jesc.dziasiaj rano po jedzeniu i w trakcie chyba 5 razy mu sie odbijalo. Jak sie bidak ma najesc w takich warunkach?Poza tym w ogole nie oddaje gazow, moze raz na dobe pryknie sobie cichutko ale nic wiecej.Jak mi nie zapisza tego dbridatu to tez chyba sobie go zalatwie :-[

Do góry