wklejam link mojego śliniaka do FB....bo mi coś komp muli...i tylko się wytrze i zaraz znowu stróżka...a jak lezy na brzuszku to po prostu kapie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=529683777080525&l=54583cef08
reklama
czekolada1406
Fanka BB :)
czekolada1406
O jaka mucha!!!!!!! Boska
wiosna2013
czekolada - zdolnego masz synka
Nef - jaki śmieszek
Fel - skąd ja to znam, te ślinienie się....
anka - bombowa mucha! Pewnie odbijał kuzynom wszystkie dziewczyny z osiemnastki:-):-):-) Fajny miałaś pomysł z tą muchą, by synkowi dodać szyku i elegancji, bo z dziewczynką to zawsze jest prościej (opaska, sukienka i inne pierdołki)
Nef - jaki śmieszek
Fel - skąd ja to znam, te ślinienie się....
anka - bombowa mucha! Pewnie odbijał kuzynom wszystkie dziewczyny z osiemnastki:-):-):-) Fajny miałaś pomysł z tą muchą, by synkowi dodać szyku i elegancji, bo z dziewczynką to zawsze jest prościej (opaska, sukienka i inne pierdołki)
Wiosna - dzięki,tego "strojenia" mi właśnie brakuje...Mamy dwie muszki na "specjalne okazje" i kupiłam jeszcze chustkę, co by ją wiązać na szyjce. Jeszcze nie założyliśmy jej, ale okazja będzie, bo w rodzinie 3 Anny i dwie kuzyneczki urodzone w okolicach 26 lipca, więc dżamprez bez liku... W tym szykowanie grilla imienionowego mojego, jak nick wskazuje :-)
czekolada-dzięki :*
czekolada-dzięki :*
czekolada1406
Felidae to tak pierwszy raz się zdarzyło, że trzymał tak wysoko i tak długo i na dodatek się śmiał Generalnie wszystko zależy od jego humoru, ale zauważyłam że jak go nosze na rekach to nie muszę aż tak bardzo już asekurować głowy
wiosna piękne zdjęcie, jak mi się takie artystyczne podobają hmmm :-)
Phelania każde dziecko rozwija się inaczej i na pewno nadrobi do brata a jeszcze może go przegoni
olk86a Diabełek Boooski ale super zdjęcie :-)
Nef jaki radosny przystojniaczek heh
czekolada jaki Mikołaj silny, pięknie trzyma glówkę
anka mucha wymiata:-)
Feli moja też zaczyna się ślinić trochę mniej ale Twój starszy, to chyba taki etap ;-) i jaki słodziak jest z Oleczka
Phelania każde dziecko rozwija się inaczej i na pewno nadrobi do brata a jeszcze może go przegoni
olk86a Diabełek Boooski ale super zdjęcie :-)
Nef jaki radosny przystojniaczek heh
czekolada jaki Mikołaj silny, pięknie trzyma glówkę
anka mucha wymiata:-)
Feli moja też zaczyna się ślinić trochę mniej ale Twój starszy, to chyba taki etap ;-) i jaki słodziak jest z Oleczka
Ostatnia edycja:
reklama