reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

reklama
8po2.jpgkbzb.jpg
"Mamo! Popatrz jak pięknie trzymam główkę" :)

Załączniki

• 8po2.jpg
    8po2.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 62
  • kbzb.jpg
    kbzb.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 65
czekolada - zdolnego masz synka
Nef - jaki śmieszek
Fel - skąd ja to znam, te ślinienie się....
anka - bombowa mucha! Pewnie odbijał kuzynom wszystkie dziewczyny z osiemnastki:-):-):-) Fajny miałaś pomysł z tą muchą, by synkowi dodać szyku i elegancji, bo z dziewczynką to zawsze jest prościej (opaska, sukienka i inne pierdołki)

Wiosna - dzięki,tego "strojenia" mi właśnie brakuje...Mamy dwie muszki na "specjalne okazje" i kupiłam jeszcze chustkę, co by ją wiązać na szyjce. Jeszcze nie założyliśmy jej, ale okazja będzie, bo w rodzinie 3 Anny i dwie kuzyneczki urodzone w okolicach 26 lipca, więc dżamprez bez liku... W tym szykowanie grilla imienionowego mojego, jak nick wskazuje :-)

czekolada-dzięki :*

ALe słodziaki te nasze chłopaki ;-)

Anka mucha genialna i z nimi tak na czarno ubranymi wyszło bomba foto :-)
Czekoladko podnosisz mnie na duchu bo Olek tak samo wysoko trzyma główkę :-)

Felidae to tak pierwszy raz się zdarzyło, że trzymał tak wysoko i tak długo i na dodatek się śmiał :) Generalnie wszystko zależy od jego humoru, ale zauważyłam że jak go nosze na rekach to nie muszę aż tak bardzo już asekurować głowy :)

wiosna piękne zdjęcie, jak mi się takie artystyczne podobają hmmm :-)
Phelania każde dziecko rozwija się inaczej i na pewno nadrobi do brata a jeszcze może go przegoni :tak:
olk86a Diabełek Boooski ale super zdjęcie :-)
Nef jaki radosny przystojniaczek heh :-D
czekolada jaki Mikołaj silny, pięknie trzyma glówkę:tak:
anka mucha wymiata:-)
Feli moja też zaczyna się ślinić trochę mniej ale Twój starszy, to chyba taki etap ;-) i jaki słodziak jest z Oleczka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry