reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

reklama
anila ale super i jak słodko śpi :-)
phelania super masz dzieciaczki :-D
pola chłopcy śliczni i ty też:tak:
Felidae braciszkowie boscy :-)
Nef jaki silny, śliczny chłopczyk:-)
Anka super zdjęcia:-)
czekolada no, no rośnie mały fan motoryzacji;-)
Kruczka jak słodziachno:-)

Bombek Adaś faktycznie wymiata, taki duży :-)
lilonka och jak słodko:-D podwójnie słodko

magda no jak mi dobrze tak fajnie podziwiać świat;-)
satyna śliczne dziewczynki i jak słodko śpią:-)
moncia Hubercik i te minki booosko ;-):-D
pscółka he ale uśmiech super:tak:
izik no jaka gwiazda:-D
Anezram piękna księżniczka:-)

Bishopka Hania śliczna mała modelka :-)

i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam bo wszystkie nasze dzieciaczki śliczne, silne i najwspanialsze na świecie:-)

Ostatnia edycja:
Słodkie, wiosna, uwielbiam artystyczne zdjęcia dzieciątek. Mój szwagier zajmuje się zawodowo fotografią, ale czasu na pykanie "chrześniakowi" zdjęć nie ma... Mam tylko kilka jego zdjęć, ale je uwielbiam!!!!

Fel - sesja przy okazji chrzcin, narobiłam sporo śmiesznych zdjęć
anka - oj, wpłyń na szwagra (zabierz mu siostrę na noc :-)) bo dzieciaczki tak szybko rosną. Ja już teraz porównuję fotki z pierwszych dni i przypominam sobie jaka malutka była ta moja córcia 2, 3 m-ce temu.
Teraz jestem zawalona robotą, ale za jakieś 3 tygodnie też planuję zrobić małej sesję, tylko że teraz to sama w domu pokombinuję.

p.s. dziś znowu markuję do 4:30:sorry2:

Marceli skonczone 3 miesiace na brzuszku nadal glowka niziutko obok Alana fota w tym samym wieku nawet dniu....

Marc.jpg476619_361620587211187_1754479906_o.jpg

marc2.jpgMarcl1.jpg

Załączniki

• Marc.jpg
    Marc.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 75
  • 476619_361620587211187_1754479906_o.jpg
    476619_361620587211187_1754479906_o.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 65
  • marc2.jpg
    marc2.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 69