reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

reklama
Śliczne maluchy <3 d tego teraz mają taki fajny czas, że są już całkiem komunikatywne w pakiecie z całą gamą min, a do tego nadal są słodkimi nieporadnymi niemowlakami :-).

anka87a - pięknie razem wyglądacie. Ja też komórką ostatnimi czasy tylko się bawię, bo zawsze pod ręką jak chce się coś uchwycić na prędce i jakość nie najgorsza. Dodatkowy plus to picasa, która ma fajny program do obróbki i sama od siebie wyczarowuje np. ruchome obrazki :)

Ja z dziś mam takie :-D:
DSC_0271-MOTION.gif

Słoneczko było to i spacer się udał, Adaś z tatą:
DSC_0251.jpg

Ta minka mnie wczoraj rozłożyła na łopatki, czyli dzidziuś baaardzo zły :rofl2::
DSC_0227.jpg

Bombek - minka słodziarska! I to fakt, telefon zawsze pod ręką, ja lubię żywe kolory na fotkach, kontrastowe bardzo, więc w Lighroomie podciągam kolorystycznie i jestem zadowolona nawet z tych telefonowych. |Teraz zresztą telefony mają tyle pikseli,że zdjęcia w dobrym świetle wychodzą genialne. :) i fajny ten tygrysssek, słodki, oj słodki :-)

Bombek jaaaaakaaa kapitalna minka.Na tak złego to on nie wyglada bardziej jakby mówil "nie podskoczysz mi" albo" uwaga bo gryzę " ;-) ruchomy obrazek tez fajowo wyszedł
Phelania​ popieram ;-)

normalnie Wam tu wkleję to jest foto obcej dzidzi. Idę szukać Olkowego podobnego...

p.s. wkleiłam...i co podobni czy ja mam omamy ?? ha ha ha

Załączniki

• 735318_6008283900142_1717348963_n.png
    735318_6008283900142_1717348963_n.png
    6 KB · Wyświetleń: 126
  • Zdj&#281;cie-0060kopia.jpg
    Zdj&#281;cie-0060kopia.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry