reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

reklama
Śliczne maluchy <3 d tego teraz mają taki fajny czas, że są już całkiem komunikatywne w pakiecie z całą gamą min, a do tego nadal są słodkimi nieporadnymi niemowlakami :-).

anka87a - pięknie razem wyglądacie. Ja też komórką ostatnimi czasy tylko się bawię, bo zawsze pod ręką jak chce się coś uchwycić na prędce i jakość nie najgorsza. Dodatkowy plus to picasa, która ma fajny program do obróbki i sama od siebie wyczarowuje np. ruchome obrazki :)

Ja z dziś mam takie :-D:
DSC_0271-MOTION.gif

Słoneczko było to i spacer się udał, Adaś z tatą:
DSC_0251.jpg

Ta minka mnie wczoraj rozłożyła na łopatki, czyli dzidziuś baaardzo zły :rofl2::
DSC_0227.jpg

Bombek - minka słodziarska! I to fakt, telefon zawsze pod ręką, ja lubię żywe kolory na fotkach, kontrastowe bardzo, więc w Lighroomie podciągam kolorystycznie i jestem zadowolona nawet z tych telefonowych. |Teraz zresztą telefony mają tyle pikseli,że zdjęcia w dobrym świetle wychodzą genialne. :) i fajny ten tygrysssek, słodki, oj słodki :-)

Bombek jaaaaakaaa kapitalna minka.Na tak złego to on nie wyglada bardziej jakby mówil "nie podskoczysz mi" albo" uwaga bo gryzę " ;-) ruchomy obrazek tez fajowo wyszedł
Phelania​ popieram ;-)

normalnie Wam tu wkleję to jest foto obcej dzidzi. Idę szukać Olkowego podobnego...

p.s. wkleiłam...i co podobni czy ja mam omamy ?? ha ha ha

Załączniki

• 735318_6008283900142_1717348963_n.png
    735318_6008283900142_1717348963_n.png
    6 KB · Wyświetleń: 128
  • Zdj&#281;cie-0060kopia.jpg
    Zdj&#281;cie-0060kopia.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry