reklama
Kruczka nózia pierwsza klasa, pełen relaks
A powiedz, Tomek już się nie mieści do gondoli? U nas gondola na razie stoi, choć tez już tam ciasnawo. Teraz jak gdzieś musimy wyskoczyć w te upały (zazwyczaj do sklepu), to tylko składana spacerówka.
A powiedz, Tomek już się nie mieści do gondoli? U nas gondola na razie stoi, choć tez już tam ciasnawo. Teraz jak gdzieś musimy wyskoczyć w te upały (zazwyczaj do sklepu), to tylko składana spacerówka.
Nef, mieści się jeszcze, ale po powrocie ze spaceru w miejscu główki na materacyku była mokra plama. Stwierdziliśmy, że skoro spacerówka jest rozkładana na płasko, to jej będziemy używać, bo tam zdecydowanie przewiewniej. No i to był strzał w 10, Tomek przestał płakać i nie poci się aż tak.
czekolada1406
Fanka BB :)
Kruczka co to masz za spacerówke? Stópka Tomka genialna Uwielbiam małe stópki dzieci
pscółka i spółka
Kruczka - to się chłopak wozi fajnie że ta osłona składa Ci się na płasko do tyłu, u mnie niestety zostaje w pionie, jak kupowałam nie zwróciłam na to uwagi. Później jak będzie siedział nie będzie stanowiło to problemu, teraz niestety się boi, bo leży jak w tunelu
reklama
anila
Załączniki
Ostatnia edycja: