reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

Pierwszy spacer Tomka w spacerówce :-)
Relaksik

2013-08-07 13.46.08.jpg

Załączniki

• 2013-08-07 13.46.08.jpg
    2013-08-07 13.46.08.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Kruczka nózia pierwsza klasa, pełen relaks:-D

A powiedz, Tomek już się nie mieści do gondoli? U nas gondola na razie stoi, choć tez już tam ciasnawo. Teraz jak gdzieś musimy wyskoczyć w te upały (zazwyczaj do sklepu), to tylko składana spacerówka.

Nef, mieści się jeszcze, ale po powrocie ze spaceru w miejscu główki na materacyku była mokra plama. Stwierdziliśmy, że skoro spacerówka jest rozkładana na płasko, to jej będziemy używać, bo tam zdecydowanie przewiewniej. No i to był strzał w 10, Tomek przestał płakać i nie poci się aż tak.

kruczka, dobra myśl, w sumie też mam siedzisko spacerówki rozkładane na płasko i z tego co pamiętam, to u nas też spód jest dziurkowany :tak:

Kruczka - to się chłopak wozi:-D fajnie że ta osłona składa Ci się na płasko do tyłu, u mnie niestety zostaje w pionie, jak kupowałam nie zwróciłam na to uwagi. Później jak będzie siedział nie będzie stanowiło to problemu, teraz niestety się boi, bo leży jak w tunelu:baffled:

reklama
Kruczka - Tomek to prawdziwy szczęściarz... ja nie zrezygnuje z gondoli aż będzie to konieczne bo spacerówki na trzecie piętro nie wniose :-D świetnie wygląda!
Nef Bartuś wygląda na szczęśliwego w nowym bujaczku...

w moim nowym telefonie jest super program do edycji zdjęć... oto próbka
IMG_20130804_083805[1].jpg

Załączniki

• IMG_20130804_083805[1].jpg
    IMG_20130804_083805[1].jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry