reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ale dorodne dziewuszki! :tak:

Piotruś powoli wyrasta z 98 (zimowy kombinezon ma w tym rozmiarze z zeszlego roku i jest akurat). Kupujemy juz 104, ale rekawy trzeba troche zawijac, a nogawki ciagna sie po podlodze. Na domowej zyrafie Piotrus ma 102 cm. Nr buta: 26.
Weronika ma 80 cm i nosi ubranka na 9-12 cm (jak roczniak). Takie mam olbrzymy! :-D

reklama
moja jula do niedawna mieściła sie w 86, teraz nosi 98 (92 jakoś pominęła:-p)
noga: 24-25.
moje laski lada moment zaczną chodzić w jednym rozmiarze, powaga:eek: 80 to już na nią na styk:sorry:

sandra- próbuje znaleźć tego sprzedawce dee_zee, ale nie mogę... na pewno tak się on zwie?

dominique- przepiękne buciki:tak:

ja jakiś czas temu byłam w outlecie (mamy taki jeden fajny) i kupiłam juli zimowe geoxy GEOX - kozak R28 kolekcja zimowa (795696611) - Aukcje internetowe Allegro coś takiego, tylko w ubiegłorocznej kolorystyce (brąz z fioletem), ale w bardzo rozsądnej cenie:tak:

Ewus, dee_zee - dobrze napisalam, bo teraz sprawdzilam, ale dla pewnosci link do Emu na jednej z aukcji :tak:
Buty Kozaki Bronte Hi Black Emu Australia - 37 (820398337) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem jak inny towar, ktory oferuja, bo widze, ze maja troche negatywow, ale jak Emu oryginalne to tylko od nich (ja juz ich 4 lata temu sprawdzilam) :tak:

Bardzo fajne te Geoxy i super, ze udalo Ci sie kupic je w okazyjnej cenie, bo niektore modele dzieciecych butow z tej firmy maja ceny kosmiczne :szok::-p

jak ta zima dalej tak będzie wyglądać to się okaże, że kozaki nam wcale niepotrzebne:-p
ale nie narzekam, tyle zajęć z rana odpada:tak: i do pracy bezpieczniej mogę dojechać:-p

Bedytka, ja tez nie narzekam, a wrecz modle sie, zeby zima byla taka malo zimowa :-p:-D:-pbo jak sobie pomysle o dojezdzie do Sary przedszkola to mi sie bialej zimy odechciewa :-p

jak dla mnie też może tak zostać. jakoś nie jestem fakną śniegu i mrozu:sorry:
a to co sie nie zużyje- na allegro sie powrzuca:-p

ja też już nie przetrzymuję ciuchów, rozdaję albo sprzedaję wszystko;-) po Wojtku też, chyba, że wiem że coś dla Ali wykorzystam, to wtedy zostawiam:tak:
na Mikołaja Ali dokupiłam z ciuchów bluzeczki 3 z cherokee z długim rękawem i sukienkę na ramiączkach, do przedszkola super, coś ostatnio pokochała dziewczyńskie ciuszki, mamusia zresztą też;-) spódniczkę od Mikołaja dostała:-p

reklama
Ja wlasnie Sarze tez musze kupic taki trojpaczek bluzeczek z dlugim rekawem :tak: zawsze z cheerokee tez kupowalam w Tesco, ale od czasu jak nam wybudowali nowe cetrum handlowe z Real'em, do ktorego mamy latwy dojazd i nie musimy przez centrum sie pchac to jakos do Tesco dojechac nie moge ;-):-p

Za to kupilam Sarze fajne zimowe buty w CCC z Walky - takie jak chcialam, na traktorze, z ortalionu, z jezykiem wszytym tak, ze snieg nie naleci, na rzepy za cale 49zl :-):tak:

Do góry