reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

przeleciałam przez strych, mama przez lumpka i ciuchów mamy na 2 tygodnie bez prania:-p nowy sweterek i sztruksy z przeceny cherokee, wiatrówki z wiosny, buty z wiosny, bo ciut przyduże były.... no i to mnie cieszy, do przedszkola na razie tylko piżamkę kupiłyśmy, bo papcie też z jakiejś wyprzedaży w szafie czekały:-p

reklama
Bedytka, nie ma to jak ten Wasz stryszek :tak::-):tak:

My wczoraj zaopatrzylysmy sie tylko w kapcie (takie trampki z gumeczka, zeby latwo bylo je ubierac) w Coccodrillo - Sara sobie sama wybrala :tak::-)

Tak to Sara jest raczej zaopatrzona na jesien ;-):tak: Tylko buty takie przejsciowe - nad kostke - musze jej kupic :tak:

A ja odkrylam, ze Piotrusiowi brakuje spodni dresowych. Nie wiem czemu wczesniej myslalam, ze te z wiosny beda dobre. :-p Za to Weroniki szafa sie nie domyka...

Bedyta- ja chyba kiedyś nocą zrobię włam na ten twój strych:-D

my w zasadzie tez ubrane a jak nie to i tak wiecej w szafie sie nie zmieści:-p

Ja zahaczylam wczoraj o kilka lumpkow i wzbogacilysmy sie o kilka cienszych koszulek z dlugimi rekawkami, bluze polarkowa, sweterek, dwie pary spodni w tym jedne dresowe, a drugie lekko ocieplone i koszulki z krotkim rekawkiem. Brakuje nam tez takiej jesienno-wiosennej kurtki na cieplejsze dni, na chlodniejsze mam nawet dwie, plaszczyka przeciwdeszczowego i jakiejs fajnej cieplej kamizelki. No i oczywiscie buciki jesienne, ale z tym wstrzymam sie do pazdziernika.

Bedytka, Ty to powinnas jakis butik na tym strychu otworzyc ;-):-)

Ja Sarze musze dokupic ze 2-3 pary spodni dresowych, bo panie w przedszkolu mowily, zeby na poczatek nie ubierac maluchom jeansow i innych spodni ze skomplikowanymi zapieciami, bo sobie nie radza przy sikaniu :-pa poza tym, ledwo moge doprac jeansy, w ktorych bawila sie w ogrodku przedszkolnym :-p

no u mnie też widać spodni brakuje, między innymi przez to, że Ala sama wybiera które chce ubrać, i niestety nie wszystkie się nadają:-p

Bedyta, corka mojej znajomej, jak jeszcze nie umiala mowic juz potrafila zrobic awanture o ubranie. Zostalo jej tak. :-D Piotrusiowi, na szczescie, jest wszystko jedno.

reklama
moje laski juz obkupione na sezon jesienno-zimowy:)

kurtki, czapki, szaliki, bluzy, sweterki, spodnie, sukienki, spódniczki, rajstopki, buty... nie wiwm, może to śmieszne ale odziez wierzchnią zakupiłam dla dziewczynek taką samą, tylko w różnych rozmiarach:-p
najbardziej zadowolona jestem z kurteczek:
NEXT - KURTECZKA Z SERDUSZKAMI 2-3 L (743382461) - Aukcje internetowe Allegro
i co najlepsze- w sklepie zapłaciłam sporo mniej:szok: next się nieźle ceni na allegro, ale może dlatego, że mało ich w polsce, w wawie tylko jeden.

Do góry