przeleciałam przez strych, mama przez lumpka i ciuchów mamy na 2 tygodnie bez prania nowy sweterek i sztruksy z przeceny cherokee, wiatrówki z wiosny, buty z wiosny, bo ciut przyduże były.... no i to mnie cieszy, do przedszkola na razie tylko piżamkę kupiłyśmy, bo papcie też z jakiejś wyprzedaży w szafie czekały
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytka, nie ma to jak ten Wasz stryszek :-)
My wczoraj zaopatrzylysmy sie tylko w kapcie (takie trampki z gumeczka, zeby latwo bylo je ubierac) w Coccodrillo - Sara sobie sama wybrala :-)
Tak to Sara jest raczej zaopatrzona na jesien ;-) Tylko buty takie przejsciowe - nad kostke - musze jej kupic
My wczoraj zaopatrzylysmy sie tylko w kapcie (takie trampki z gumeczka, zeby latwo bylo je ubierac) w Coccodrillo - Sara sobie sama wybrala :-)
Tak to Sara jest raczej zaopatrzona na jesien ;-) Tylko buty takie przejsciowe - nad kostke - musze jej kupic
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja zahaczylam wczoraj o kilka lumpkow i wzbogacilysmy sie o kilka cienszych koszulek z dlugimi rekawkami, bluze polarkowa, sweterek, dwie pary spodni w tym jedne dresowe, a drugie lekko ocieplone i koszulki z krotkim rekawkiem. Brakuje nam tez takiej jesienno-wiosennej kurtki na cieplejsze dni, na chlodniejsze mam nawet dwie, plaszczyka przeciwdeszczowego i jakiejs fajnej cieplej kamizelki. No i oczywiscie buciki jesienne, ale z tym wstrzymam sie do pazdziernika.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytka, Ty to powinnas jakis butik na tym strychu otworzyc ;-):-)
Ja Sarze musze dokupic ze 2-3 pary spodni dresowych, bo panie w przedszkolu mowily, zeby na poczatek nie ubierac maluchom jeansow i innych spodni ze skomplikowanymi zapieciami, bo sobie nie radza przy sikaniu a poza tym, ledwo moge doprac jeansy, w ktorych bawila sie w ogrodku przedszkolnym
Ja Sarze musze dokupic ze 2-3 pary spodni dresowych, bo panie w przedszkolu mowily, zeby na poczatek nie ubierac maluchom jeansow i innych spodni ze skomplikowanymi zapieciami, bo sobie nie radza przy sikaniu a poza tym, ledwo moge doprac jeansy, w ktorych bawila sie w ogrodku przedszkolnym
reklama
moje laski juz obkupione na sezon jesienno-zimowy
kurtki, czapki, szaliki, bluzy, sweterki, spodnie, sukienki, spódniczki, rajstopki, buty... nie wiwm, może to śmieszne ale odziez wierzchnią zakupiłam dla dziewczynek taką samą, tylko w różnych rozmiarach
najbardziej zadowolona jestem z kurteczek:
NEXT - KURTECZKA Z SERDUSZKAMI 2-3 L (743382461) - Aukcje internetowe Allegro
i co najlepsze- w sklepie zapłaciłam sporo mniej next się nieźle ceni na allegro, ale może dlatego, że mało ich w polsce, w wawie tylko jeden.
kurtki, czapki, szaliki, bluzy, sweterki, spodnie, sukienki, spódniczki, rajstopki, buty... nie wiwm, może to śmieszne ale odziez wierzchnią zakupiłam dla dziewczynek taką samą, tylko w różnych rozmiarach
najbardziej zadowolona jestem z kurteczek:
NEXT - KURTECZKA Z SERDUSZKAMI 2-3 L (743382461) - Aukcje internetowe Allegro
i co najlepsze- w sklepie zapłaciłam sporo mniej next się nieźle ceni na allegro, ale może dlatego, że mało ich w polsce, w wawie tylko jeden.
Podziel się: