reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sandra- czy te buty sa czarne z różowymi dodatkami??jak tak to dziewczynki nasze maja takie same obuwie :tak:
ja juz myśle nad kurtka na zime kolejną, teraz zaczną sie przeceny wiec chyba juz kupimy w tym roku
a najlepsze ze mielismy w ubiegłym roku 3 pary gaci nieprzemakalnych ocieplanych- na długość sa ok. ale w pasie ledwo ja dopinam:baffled: i nie wiem czy kupowac jakieś czy niebo z ta zima w tym roku to jakies kpiny:dry:

reklama
a ja dzisiaj w CCC "buty z włosami" Alucie kupiłam, też śniegowce, za każdym razem mi je z półki ściągała jak się tylko pokazały, a jak się okazało że za 30 zeta je można mieć no to się poddałam, a ten uśmiech jak je Ala zobaczyła;-):-)

Sandra- czy te buty sa czarne z różowymi dodatkami??jak tak to dziewczynki nasze maja takie same obuwie :tak:
Tak, tak, to takie czarne z rozem, ale wiecej czerni niz rozu :-):tak:wiec nasze dziewczyny w tych samych smigaja ;-) Zadowolone jesescie z nich? Bo ja ci powiem, ze na taka cene sa super :tak::-)

Bedytka, Alutka modniacha, to jak moglabys jej odmowic tych pieknych butow ;-):-)

:-D:-D:-D Mikusia ja właśnie na dzisiejsze urodziny Ali zaszalałam, prawie 200 zł wydałam, wszystkie szmaty dostanie dzisiaj w prezencie, zobaczymy jaka będzie zachwycona;-)

ja na zakupy dopiero we wtorek wyruszam :) razem z bratowa, specjalnie po to przyjezdza :)... a ja uwielbiam jak ona mi sie pomaga zdecydowac ;)

Ja obkupiłam dzieciaki mocno w czerwcu, przed wakacjami, więc teraz jakoś spokojniej w temacie ;-) Ze dwie fajne bluzy syn dostał z C&A ostatnio - też już z myślą o jesieni.

5-10-15 nie lubię... Kiedyś lubiłam, ale teraz strasznie się popsuli... Większość ubranek to bawełna z domieszkami poliestru (żeby obniżyć koszty produkcji) a ceny mają jak w h&m. W dodatku od jakichś 2 lat jakość pozostawia coraz więcej do życzenia. Zaglądam tam nadal ale bardzo rzadko cos kupuję.

Leika- ja tez z 5-10-15 zrezygnowałam bo myślę ze od nich ciuchy to tylko na jedno dziecko , bluzeczki po paru praniach wyblakłe kolory i zeszmaciałe są- jedyne co tam kupuje to spodnie ale stanowczo częściej idę do c&a- mojej córce szafa pęka wiec na razie zakupom nawet po promocyjnej cenie mówię stanowcze NIE:tak:

a ja ostatnio w 5-10-15 fajne rzeczy znalazłam, piżamkę, spódniczkę dżinsową i wiatrówkę, ale wiecie, że ja mało kupuję ciuchów dla Ali, bo spadkowe/strychowe ma, a spodnie lubię z tesco - cherokee jest dobre jakościowo, sztruksy na kolanach poprzecierała, no ale to akurat nic dziwnego:-)
w H&M i C&A bardzo rzadko coś znajdę dla Ali, za to Wojtek głównie z tych sklepów ciuchy nosi:tak:

reklama
Ja ostatnio czystke zrobilam jej w szafkach, bo nie mialam gdzie nowych ciuchow pomiescic :-p
I sporo ja jej ostatni nakupowalam (zawsze w H&M cos fajnego znajde, no i mamy w BB taki rewelacyjny 2 pietrowy ciucholand, gdzie maja tak cudne rzeczy - czesc z metkami - ze sama zaczelam sobie tam kupowac ;-) - jeansy po np. 2-10zl, same firmowki, koszulki od 1zl itd. a naprawde wszystko firmowe i w idealnym stanie) i nazbieralka full ciuchow na urodziny, bo narzeczona mojego kuzyna w TkMax pracuje, wiec gore ciuchow jej przywiezli ;-):-)
A wczoraj jeszcze chrzestni przyjechali i przywiezli jej boski, 2 czesciowy, profesjonalny kombinezon zimowy, wiec to mam juz z glowy ;-)
Musze jej tylko koniecznie 2 pary porzadnych butow kupic, czapke, rekawiczki i przejsciowa kurtke i bedzie moje dziecko do wiosny jak nic ubrane ;-):-p

Do góry