reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Bedyta no to teraz Alcie będzie widać z kilometra w tym kolorku:-) Super świetnie w nim wyglada nasza mała blondineczka
Dominique zestaw dość pokaźny i co najważniejsze super ciuszki
Ja osttanio tez małej nakupowałam ciuszków na allegro (sukienki, bezrękawnik, trampki rózowe w serduszka .W niedzielę byliśmy na zakupkach to też sie nie obyło bez zakupów dla małej..........w Reserved :rajtuzki, skarpetki, dwie koszulki w 5-10-15 :tunikę z długim rękawem i świetną bluzkę koszulową z krótkim ręk. W ogóle to mała na okres wiosenno-letni prawie obkupiona.
Dominique zestaw dość pokaźny i co najważniejsze super ciuszki
Ja osttanio tez małej nakupowałam ciuszków na allegro (sukienki, bezrękawnik, trampki rózowe w serduszka .W niedzielę byliśmy na zakupkach to też sie nie obyło bez zakupów dla małej..........w Reserved :rajtuzki, skarpetki, dwie koszulki w 5-10-15 :tunikę z długim rękawem i świetną bluzkę koszulową z krótkim ręk. W ogóle to mała na okres wiosenno-letni prawie obkupiona.
ooo to, to;-)Bedyta no to teraz Alcie będzie widać z kilometra w tym kolorku:-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzustta, no to widze, ze zakupy dla Matyli sie udaly :-)
Domiska, sliczne buciki Wlasnie takie podobne chce kupic Sarce, zeby miala do kiecek ;-):-)
Domiska, sliczne buciki Wlasnie takie podobne chce kupic Sarce, zeby miala do kiecek ;-):-)
Bedyta- Super plaszczyk! Alka przeslicznie w nim wyglada
Dominique- zajefajny zestawik! Nie musisz sie juz martwic o ciuszki na wiosenno-letni sezon. I jak dla mnie to tanio za niego zaplacilas.
Domiska sliczne buciki! Idealne beda do jakis sukieneczek
Dominique- zajefajny zestawik! Nie musisz sie juz martwic o ciuszki na wiosenno-letni sezon. I jak dla mnie to tanio za niego zaplacilas.
Domiska sliczne buciki! Idealne beda do jakis sukieneczek
reklama
Podziel się: