reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Bedytka - super ten płaszczyk, a Alutka ślicznie sie w nim prezentuje Co do jakosci ciuszkow i innych rzeczy, to ja zawsze czytam komentarze wystawione sprzedawcom, bo mimo ze pozytywne, to czasami ktos dopisze, jak towar wyglada
A ja przed chwila wygralam tez aukcje na allegro:-)O: ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 2-3 LATA!! FIRMÓWKI!! (311834178) - Aukcje internetowe Allegro ;-)
Chyba nie przeplacilam co?
A dzis tez przyszedl w koncu (po 10 dniach, ale to wina poczty) plaszczyk i sweterek od tego sprzedawcy, do ktorego link tu podalam. Niestety, moje dziecie nie chcialo za chiny ludowe przymierzyc, tylko zwiewalo mi i mowilo" Brzid, brzid"
A ja przed chwila wygralam tez aukcje na allegro:-)O: ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 2-3 LATA!! FIRMÓWKI!! (311834178) - Aukcje internetowe Allegro ;-)
Chyba nie przeplacilam co?
A dzis tez przyszedl w koncu (po 10 dniach, ale to wina poczty) plaszczyk i sweterek od tego sprzedawcy, do ktorego link tu podalam. Niestety, moje dziecie nie chcialo za chiny ludowe przymierzyc, tylko zwiewalo mi i mowilo" Brzid, brzid"
Bedyta- co tam jakoścważne ze Alutce się podoba a mysle że Tak, patrzac na jej rozbrajający uśmiech no i jak rewelacyjnie w nim wyglada:-)
Dominique- ale żeś Pszczółke obkupiła:-) no to teraz będzie paradować jak na wybiegu
ja po ostatnim zakupie tzw. kożuszka straciłam zaufanie do allegro...niby fajny i ładny ale tak cieniutki że z poczatkiem wiosny go założy, jednak co do okryc to ja juz wole obmacac
Dominique- ale żeś Pszczółke obkupiła:-) no to teraz będzie paradować jak na wybiegu
ja po ostatnim zakupie tzw. kożuszka straciłam zaufanie do allegro...niby fajny i ładny ale tak cieniutki że z poczatkiem wiosny go założy, jednak co do okryc to ja juz wole obmacac
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, slicznie Alutce w tym plaszczyku A ze jakosc nie najlepsza...najwazniejsze, ze mala modelka czuje is ei wyglada w nim cudnie :-):-):-)
A ja niestety kase przeznaczona na plaszczyk musialam wydac na rate za mikrofalowke, bo mi sie przypomnialo, ze w polowie miesiaca mam termin splaty... No coz, w marcu jej kupie jakis plaszczyk :-)
Dominique, ale sliczny ten zestawik Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy
A jezeli chodzi o ciuszki z allegro to ja zawsze wole kupowac jakies "firmowki", bo wiem, ze jakosc na pewno bedzie dobra :-)
A ja niestety kase przeznaczona na plaszczyk musialam wydac na rate za mikrofalowke, bo mi sie przypomnialo, ze w polowie miesiaca mam termin splaty... No coz, w marcu jej kupie jakis plaszczyk :-)
Dominique, ale sliczny ten zestawik Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy
A jezeli chodzi o ciuszki z allegro to ja zawsze wole kupowac jakies "firmowki", bo wiem, ze jakosc na pewno bedzie dobra :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Nawet za mniejsza kase niz myslalam, bo wczoraj jeszcze poszedl za 120zl zestaw ciuszkow po Pszczole, ktore tez wystawilam na allegro, wiec ten nowy kosztowal mnie tylko 140zl:-) Juz sie nie moge doczekac, jak mi go przysla;-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, no to juz w ogole super sprawa :-):-)
Tez myslalam o sprzedaniu ciuszkow po Sarze, ale jakos mi zal
No a na jakis letni zestawik z allegro to tez bede polowac ;-):-)
Tez myslalam o sprzedaniu ciuszkow po Sarze, ale jakos mi zal
No a na jakis letni zestawik z allegro to tez bede polowac ;-):-)
Podziel się: