reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Bedytka - super ten płaszczyk, a Alutka ślicznie sie w nim prezentuje:tak::tak::tak: Co do jakosci ciuszkow i innych rzeczy, to ja zawsze czytam komentarze wystawione sprzedawcom, bo mimo ze pozytywne, to czasami ktos dopisze, jak towar wyglada:tak:

A ja przed chwila wygralam tez aukcje na allegro:-)O: ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 2-3 LATA!! FIRMÓWKI!! (311834178) - Aukcje internetowe Allegro ;-)

Chyba nie przeplacilam co?:-p

A dzis tez przyszedl w koncu (po 10 dniach, ale to wina poczty) plaszczyk i sweterek od tego sprzedawcy, do ktorego link tu podalam. Niestety, moje dziecie nie chcialo za chiny ludowe przymierzyc, tylko zwiewalo mi i mowilo" Brzid, brzid":baffled:

dominique ALE ZAKUPY!!:-):-):-) super Pszczółka ubrana:tak:
wiesz, komentarze czytałam:-p ale pewnie w sklepie też bym tyle za ten płaszczyk zapłaciła, bo mi się podoba po prostu:-D

Bedyta- co tam jakośc:-pważne ze Alutce się podoba a mysle że Tak, patrzac na jej rozbrajający uśmiech:tak: no i jak rewelacyjnie w nim wyglada:-)
Dominique- ale żeś Pszczółke obkupiła:-) no to teraz będzie paradować jak na wybiegu:tak:

ja po ostatnim zakupie tzw. kożuszka straciłam zaufanie do allegro...niby fajny i ładny ale tak cieniutki że z poczatkiem wiosny go założy, jednak co do okryc to ja juz wole obmacac:-p

dominique- rewelacyjny zestaw!!!! super, że udało ci się wygrać aukcje:tak:

bedytko - ślicznie aluni w tym płaszczyku:tak::tak: z reszta blondynkom, zawsze do twarzy w różach:-D

Bedytko, slicznie Alutce w tym plaszczyku :tak::tak::tak: A ze jakosc nie najlepsza...najwazniejsze, ze mala modelka czuje is ei wyglada w nim cudnie :-):-):-)
A ja niestety kase przeznaczona na plaszczyk musialam wydac na rate za mikrofalowke, bo mi sie przypomnialo, ze w polowie miesiaca mam termin splaty...:baffled: No coz, w marcu jej kupie jakis plaszczyk :tak::-)

Dominique, ale sliczny ten zestawik :tak:Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach :tak: No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy :tak:

A jezeli chodzi o ciuszki z allegro to ja zawsze wole kupowac jakies "firmowki", bo wiem, ze jakosc na pewno bedzie dobra :tak::-)

Dominique, ale sliczny ten zestawik :tak:Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach :tak: No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy :tak:

Nawet za mniejsza kase niz myslalam:tak:, bo wczoraj jeszcze poszedl za 120zl zestaw ciuszkow po Pszczole, ktore tez wystawilam na allegro, wiec ten nowy kosztowal mnie tylko 140zl:tak::-) Juz sie nie moge doczekac, jak mi go przysla;-)

reklama
Dominique, no to juz w ogole super sprawa :-):tak::-)
Tez myslalam o sprzedaniu ciuszkow po Sarze, ale jakos mi zal :sorry2::-p
No a na jakis letni zestawik z allegro to tez bede polowac ;-):-)

Do góry