reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Bedytka - super ten płaszczyk, a Alutka ślicznie sie w nim prezentuje:tak::tak::tak: Co do jakosci ciuszkow i innych rzeczy, to ja zawsze czytam komentarze wystawione sprzedawcom, bo mimo ze pozytywne, to czasami ktos dopisze, jak towar wyglada:tak:

A ja przed chwila wygralam tez aukcje na allegro:-)O: ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 2-3 LATA!! FIRMÓWKI!! (311834178) - Aukcje internetowe Allegro ;-)

Chyba nie przeplacilam co?:-p

A dzis tez przyszedl w koncu (po 10 dniach, ale to wina poczty) plaszczyk i sweterek od tego sprzedawcy, do ktorego link tu podalam. Niestety, moje dziecie nie chcialo za chiny ludowe przymierzyc, tylko zwiewalo mi i mowilo" Brzid, brzid":baffled:

dominique ALE ZAKUPY!!:-):-):-) super Pszczółka ubrana:tak:
wiesz, komentarze czytałam:-p ale pewnie w sklepie też bym tyle za ten płaszczyk zapłaciła, bo mi się podoba po prostu:-D

Bedyta- co tam jakośc:-pważne ze Alutce się podoba a mysle że Tak, patrzac na jej rozbrajający uśmiech:tak: no i jak rewelacyjnie w nim wyglada:-)
Dominique- ale żeś Pszczółke obkupiła:-) no to teraz będzie paradować jak na wybiegu:tak:

ja po ostatnim zakupie tzw. kożuszka straciłam zaufanie do allegro...niby fajny i ładny ale tak cieniutki że z poczatkiem wiosny go założy, jednak co do okryc to ja juz wole obmacac:-p

dominique- rewelacyjny zestaw!!!! super, że udało ci się wygrać aukcje:tak:

bedytko - ślicznie aluni w tym płaszczyku:tak::tak: z reszta blondynkom, zawsze do twarzy w różach:-D

Bedytko, slicznie Alutce w tym plaszczyku :tak::tak::tak: A ze jakosc nie najlepsza...najwazniejsze, ze mala modelka czuje is ei wyglada w nim cudnie :-):-):-)
A ja niestety kase przeznaczona na plaszczyk musialam wydac na rate za mikrofalowke, bo mi sie przypomnialo, ze w polowie miesiaca mam termin splaty...:baffled: No coz, w marcu jej kupie jakis plaszczyk :tak::-)

Dominique, ale sliczny ten zestawik :tak:Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach :tak: No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy :tak:

A jezeli chodzi o ciuszki z allegro to ja zawsze wole kupowac jakies "firmowki", bo wiem, ze jakosc na pewno bedzie dobra :tak::-)

Dominique, ale sliczny ten zestawik :tak:Pszczola bedzie bosko wygladac w tych ciuszkach :tak: No i za tak mala w sumie kase tyle "nowych" rzeczy :tak:

Nawet za mniejsza kase niz myslalam:tak:, bo wczoraj jeszcze poszedl za 120zl zestaw ciuszkow po Pszczole, ktore tez wystawilam na allegro, wiec ten nowy kosztowal mnie tylko 140zl:tak::-) Juz sie nie moge doczekac, jak mi go przysla;-)

reklama
Dominique, no to juz w ogole super sprawa :-):tak::-)
Tez myslalam o sprzedaniu ciuszkow po Sarze, ale jakos mi zal :sorry2::-p
No a na jakis letni zestawik z allegro to tez bede polowac ;-):-)

Do góry