reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Pamietam, ze nam zawsze rodzice robili wlasnie takie patyki i pozniej nie bylo problemu zeby sami kupili nam buty :tak: Stary, ale dobry sposob :-)

nbo właśnie, też to pamiętam...
chociaż kiedyś gdzieś czytałam,że w ten sposób butów nie należy kupować... ale jak w takim razie kupić odpowiednie buty... tak jak mada pisze - w pełnych butach nie da się stwierdzić ile luzu zostało...

a i wypatrzyłam dziś w smyku (coolclub) śliczne buciki dla julii za 79 zł:tak:

reklama
ja też gdzies czytałam aby nie kupowac bucików "na patyczek" bo powinno sie przymierzyć... a i tak u nas ten sposób odpada bo to podbicie ma wysokie i nie kazdy bucik wlezie:baffled:

Kupilam wczoraj Sarze fajne, skorzane butki za kostke, wiazane :)-p) z Elefanten. Rozmiar 19, bo w 20 plywala ;-)Mysle, ze wrzesien/pazdziernik w nich pochodzi, a na zime kupi sie jej porzadne, ocieplane buciorki :-)

Sandra ile kosztuja teraz takie butki? Własnie też sie przymierzam do kupna już cieplejszych bucików. Sandałki to juz ma na styk a kupiłam je numer większe wiec teraz na jesien będe musiala kupic nr.21

a ja myślę, że metoda: patyczek + przymierzenie bucika będzie najlepsza :tak: ja też muszę mierzyć, bo Piotrek ma wysokie podbicie, ale ponieważ numeracja numeracji nie jest równa, a dziecko nie powie czy ma za luźno albo że je ciśnie, dlatego do zmierzenia długości przyda sie patyczek :tak:

a ja myślę, że metoda: patyczek + przymierzenie bucika będzie najlepsza :tak: ja też muszę mierzyć, bo Piotrek ma wysokie podbicie, ale ponieważ numeracja numeracji nie jest równa, a dziecko nie powie czy ma za luźno albo że je ciśnie, dlatego do zmierzenia długości przyda sie patyczek :tak:

właśnie, to dobry pomysł!!! ja jak pisałam wcześniej wypatrzyłam małej bucikiw smyku, nie kupiłam tylko dlatego,że nie byłam pewna co do numeracji... ale z patyczkiem pójdzie o wiele prościej:tak:

reklama
my już po butkowych zakupach. i wiem jedno: za nic nie sprawdzi się w pełnych bucikach czy dziecko ma luz czy nie :no:
ceny są straszne :szok::szok::szok: w Smyku nie udało mi się kupić bucików, bo bardzo ały wybór i same "dziewczyńskie" w tak małych rozmiarach, a brązowo-różowych Piotruśkowi nie kupię :no: ostatecznie stanęło na Bartku rozmiar 22. cena 124,5zł :wściekła/y:
aha, teraz jest obuwie jesienne, zimowego jeszcze nie widzałam w sklepach.

Do góry